Тъжната история на Дядо Йордан от Пловдив разплака България, пише

...
Тъжната история на Дядо Йордан от Пловдив разплака България, пише
Коментари Харесай

Тъжната история на дядо Йордан, който продава посудата си, за да оцелее, разплака България

Тъжната история на Дядо Йордан от Пловдив разплака България, написа " Флагман ". Възрастният мъж не желае да проси, да живее от подаяния, а единствено да изкара по някакъв метод месеца.

``
реклама

Бояна Иванова снима възрастния мъж на входа на подлез в Пловдив и трогна хиляди българи.

" Това е дядо Йордан, който продава последните си посуда, тъй като към този момент е самичък и му е нужна единствено една паница и лъжица. Ако му подадете пари, няма да ги одобри без да си изберете нещо. Защо ми са парите, в случай че нищо не вземеш, жалост ми е да хвърля всичко това, доста години с тях съм живял. " Избери си две чинии за тези пари. ", ми сподели той, а очите му бяха изпълнени с тъга, разплаках се. Моля ви не го подминавайте. Утре ще е отново на подлеза на културен център " ТРАКАРТ " от страната на " Понеделник " пазара, Пловдив ", прикани във фейсбук Бояна Иванова. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР