Таен офис в столичния парк хотел Москва е отворил Костя

...
Таен офис в столичния парк хотел Москва е отворил Костя
Коментари Харесай

Копейката Костадинов с таен офис в парк хотел „Москва”, вързан с руското посолство?

Таен офис в столичния парк хотел „ Москва ” е отворил Костя Копейкин, разкриха източници на „ Уикенд ”. Шефът на проруската партия „ Възраждане ” е засичан няколко пъти седмично да се употребява за дискретни срещи особено наето помещение там.

В стайчето постоянно са забелязвани да влизат и хора от разположеното в съседство посолство на Русия. На пръв взор всичко наподобява изцяло почтено.

Дипломатите първо идват в едно от заведенията, сякаш с цел да изпият утринното си кафе. На потегляне хората на Владимир Путин вместо към изхода, повърхностно се насочат към офиса на Костадинов, който към този момент е вътре.

Правилата на конспирацията се съблюдават и след края на срещата. Копейкин и гостът му посланик в никакъв случай не си потеглят дружно, описват осведомени.

Реклама

За любовта на Костадин Костадинов към парк хотел „ Москва ” се разбра от клип във фейсбук в навечерието на изборите на 2 октомври.

На него се вижда по какъв начин Костадинов излиза от парадния вход на хотела, а снимащият го подкача с репликата: „ Здрасти, Копейка ”. Вместо да отмине, политикът отвръща нецензурно и псувайки на майка поздравилия го жител.

Според конспиратори, от подземията на парк хотел „ Москва ” минава скришен тунел, чиито край излиза в съветското посолство. Твърди се, че той е прокопан още при строителството на постройката, само че и до през днешния ден се употребява от предприемачи или политици, които желаят да посетят тайно посолството.

Зад гърба на Костя Копейкин е парк хотел „ Москва “…
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР