Световноизвестната продукция LED ZEPPELIN SYMPHONIC ще посети и България на

...
Световноизвестната продукция LED ZEPPELIN SYMPHONIC ще посети и България на
Коментари Харесай

Феноменалното шоу „Led Zeppelin Symphonic” пристига за първи път в България

Световноизвестната продукция LED ZEPPELIN SYMPHONIC ще посети и България на 26 юни 2022! Грандиозният симфоничен рок театър ще показа най-великите шлагери на Led Zeppelin, с нов аранжимент!

Led Zeppelin Symphonic е впечатляващо шоу, което ще подари на българската аудитория самобитно музикално странствуване, в невероятната атмосфера на Античния спектакъл в Пловдив! На сцената ще излязат известни бродуейски солисти, към които ще се причисли симфоничен оркестър и рок група, формирани от виртуозни музиканти.

Начело на продукцията застава фамозният диригент Richard Sidwell, работил с едни от най-големите имена на международната музикална сцена.

На 26 юни 2022, на сцената на Античен спектакъл, Пловдив, българските почитатели ще могат да чуят безконечните шлагери на Led Zeppelin, измежду които Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir, Rock & Roll, Dazed & Confused и, несъмнено, Stairway To Heaven. Уникалната композиция от вокалисти, рок група и симфоничен оркестър, дава обещание на феновете магическо преживяване и им разрешава да се допрян до музиката на Led Zeppelin както в никакъв случай до момента.

Билетите за шоуто Led Zeppelin Symphonic на 26 юни 2022 са на цени от 60 до 120лв и могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР