Световният шампион Антъни Джошуа обвини Тайсън Фюри за провалената битка

...
Световният шампион Антъни Джошуа обвини Тайсън Фюри за провалената битка
Коментари Харесай

Тайсън Фюри пак захапа здраво Джошуа

Световният първенец Антъни Джошуа упрекна Тайсън Фюри за провалената борба сред двамата, само че има вяра, че дуелът ще се състои по-късно тази година.

Арбитражът в Съединени американски щати постанови, че Фюри би трябвало да се изправи в нов конфликт с Дионтей Уайлдър, а по-късно ще има правото да спори с Антъни Джошуа за безспорната международна купа.

Битката сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър е планувана за 24 юли в Лас Вегас. Това ще бъде трети конфликт сред двамата за международната купа на WBC. В същото време Антъни Джошуа ще пази трофеите си на IBF, WBA и WBO против наложителния кандидат Александър Усик в края на септември на стадион „ Тотнъм Хотспър “ в Лондон.

„ За страдание неговият тим разочарова целия боксов свят. Но към момента ще бъда тук и съм подготвен да провеждам шоуто. Това може да се случи в края на годината. Нека първо да мина през Усик. Но с него или без, ще се удрям с Фюри. Усик не дефинира борбата с Фюри. Този мач би трябвало да се случи. Това е огромен конфликт, по-голям от бокса и коланите. Той ще се състои, откакто защитя поясите си против Усик “, съобщи Джошуа пред „ Скай Спортс “.

През предходната седмица Тайсън Фюри приказва за провалената борба със международния първенец: „ Трябва да се оправя с Уайлдър и тогава тези момчета ще имат своите пет минути популярност. Ще им дам най-голямото разтрошаване, което са имали в живота си. Ще се оправя с тези момчета по-късно. Най-важното за мен в този момент е Уайлдър – най-опасният в тежка категория. Той би нокаутирал Джошуа още в първия рунд. Както споделих на Еди Хърн, разликата сред мен и тях е, че те са предприемачи, а аз съм спартанец “, съобщи от своя страна Фюри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР