Световният посланник на италианския производител на спортни автомобили Дейвид Бекъм

...
Световният посланник на италианския производител на спортни автомобили Дейвид Бекъм
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм проектира Maserati MC20 Fuoriserie Edition

Световният посланник на италианския производител на спортни коли Дейвид Бекъм стана дизайнер благодарение на Maserati Centro Stile. Той трансферира пристрастеността си от втория си домна клуба в Маями, към особено направен автомобил, който е знак на най-високо показване и спортни благоприятни условия. Резултатът е Maserati MC20 Fuoriserie Edition.

Проектът е част от програмата за персонализиране на Maserati Fuoriserie. Той би трябвало да даде опция на клиентите да основат свое транспортно средство по поръчка. Fuoriserie е като празно платно, върху което клиентите могат да се осъществят. Останалото зависи от техия усет и ентусиазъм. По този метод клиентите могат да задават свои лични трендове и да показват своята персона.

В взаимен и доста персонален развой, Бекъм и дизайнерите на Maserati Centro Stile сътвориха MC20 Fuoriserie Edition за Дейвид Бекъм. Автомобилът демонстрира същинската пристрастеност в карбонов монокок, напълно създаден в Италия, има патентован V6 бензинов мотор с технологията Формула 1. Вдъхновяващата насочна точка е Маями, домът на футболния клуб на Бекъм – креативният резултат е цветното разделяне на черно и розово, и взаимоотношение сред гланцови и матови повърхности.

И най-после, цветовете на тима са черно и розово, до момента в който фланелките се характеризират с контрастиращи гланцово-матови детайли. Интериорът от кожа и алкантара е черен с розови контрастни шевове. Облегалките на седалките от алкантара са с лазерно гравиране звук в звук, подглавниците са с триизмерна бродерия в пастелно розово. Централният тунел е декориран с персонализиран знак със специфичен гланцово-матов резултат - от горната страна, до тризъбеца, надписът Maserati Fuoriserie може да се види в пастелно розово. Под него е надписът "За Давид " в курсив с алуминиев резултат.

Клаус Бусе, началник на дизайна на Maserati, изяснява: „ Като авто дизайнер, нашата задача е да предложим изцяло преживяване. Това управлява стилистичните проучвания на нашата марка и прави всяко Maserati неповторимо. Нашата стратегия за персонализиране е различен образец за задачата ни да сътворяваме неповторими прекарвания. Разработването на този MC20 дружно с Дейвид е също, както и с всички наши планове на Fuoriserie, ода на предишното на марката.Той ни връща във времето, когато всяко транспортно средство е създавано ръчно съгласно условията на клиента и е неповторимо по рода си - в действителност Fuoriserie ".

Дейвид Бекъм изяснява: „ Винаги съм бил авто запалянко, тъй че беше фантастично преживяване благодарение на програмата за персонализиране на Fuoriserie, да основа и персонализирам моя MC20. Автомобилите са свързани с самостоятелния усет – било то модел, цвят или дребни персонални елементи на интериора. Беше необикновено да работя с екипа на Maserati и дизайнерите, с цел да основа това неповторимо транспортно средство, въодушевено от моя втори дом, Маями, и моя футболен клуб там. Удоволствие е да съм зад кормилото. "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР