Световният номер 1 в мъжкия тенис Карлос Алкарас заяви, че

...
Световният номер 1 в мъжкия тенис Карлос Алкарас заяви, че
Коментари Харесай

Карлос Алкарас е щастлив, че има Новак Джокович за съперник

Световният номер 1 в мъжкия тенис Карлос Алкарас съобщи, че е щастливец, защото има Новак Джокович за противник на корта. Той има късмет да се изправи против един от най-великите в историята на спорта. 

" Тенисът е по-добър, когато разполага с най-хубавите в света и за почитателите е по-добре да гледат шампионати с най-хубавите ", сподели Алкарас пред репортерите на демонстративния шампионат в Абу Даби. 

" Искам да виждам Новак на всеки шампионат. Винаги съм казвал, че в случай че искаш да бъдеш най-хубавият, трябта да побеждаваш най-хубавите. Аз същ щастливец, че го имам за противник ", сподели още испанецът. 

Алкарас имаше страхотна 2022 година, в края на която приключи като номер 1 и съобщи, че е във форма за старта на новия сезон, откакто пропусна финалният шампионат на АТП поради травма на коремен мускул. 

" Чувствам се добре, имах месец за де възстановя. Сега се усещам съвсем на 100%. Тренирах обикновено последните седмици и се усещам добре ", добави Алкарас. 

" Ще се опитам да завърша 2023-а на същата позиция като в този момент. Ще бъде дълга година, само че ще се развличам ", сподели още Карлос Алкарас.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР