Футболистът на Реал Мадрид Тони Кроос заяви, че прекратява кариерата

...
Футболистът на Реал Мадрид Тони Кроос заяви, че прекратява кариерата
Коментари Харесай

Тони Кроос прекратява кариерата си след европейското първенство

Футболистът на Реал Мадрид Тони Кроос съобщи, че приключва кариерата си след европейското състезание по футбол в Германия това лято.

Договорът му с " белия балет " изтича в края на сезона. Националът на Германия прекара 10 години в " кралския " клуб. Полузащитникът е спечелил 22 трофея - четири Шампионски лиги, 5 пъти става международен клубен първенец, 4 Суперкупи на Европа, 4 шампионски трофеи на Испания, една Купа на краля и 4 Суперкупи на Испания. През този сезон той изигра 46 мача във всички шампионати, като означи един гол и направи девет асистенции.

" 17 юли 2014 година - представянето му в Реал Мадрид, денят, който промени живота ми. Живота ми като футболист и най-много като човек. Беше началото на нова глава в най-големия клуб на света. След 10 години, в края на сезона, идва краят на тази глава. Никога няма да не помни този сполучлив интервал. Искам да благодаря на всички, които ме приветстваха с отворено сърце и ми се довериха. Искам да благодаря и на вас, скъпи мадридисти, за вашата обич от първия до последния ден. Това значи, че кариерата ми на деен футболист завършва това лято след европейското състезание. Винаги съм казвал, че Реал Мадрид ще бъде последният ми тим. Щастлив и горделив съм, че независимо взимам това решение в верния миг. Моята упоритост постоянно е била да приключа кариерата си в моя пик. Отсега нататък имаме единствено една цел - към 15-ата ", написа халфът в обществената мрежа " Инстаграм ".

View this post on Instagram



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР