Бившият футболист и треньор на ЦСКА Ангел Червенков говори пред

...
Бившият футболист и треньор на ЦСКА Ангел Червенков говори пред
Коментари Харесай

Червенков: Мислех, че ЦСКА ще заложи на български специалист

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Ангел Червенков приказва пред " Мач телеграф " и показа, че се е изненадал от избора на треньор на " алените ". Както е известно, армейците ще бъдат водени от Томислав Стипич през новия сезон.

" Хората желаят да имат повече изясненост какво би трябвало да се промени в ЦСКА. Целите са ясни. Трябва да има боеспособен тим, който да се пребори за шампионската купа. Публиката е зажадняла за нещо по-сериозно, тъй като толкоз години към този момент няма купа и на почитателите им идва допълнително. Видяхме и реакцията им против ФК ЦСКА 1948 ", показа Червенков.

" Интересно е, че още веднъж се залага на задграничен треньор. Не мога да си обясня каква е повода, само че ето, че е по този начин. Мислех, че ще се заложи на български експерт. Заявиха, че ще са им нужни три трансферни прозореца, с цел да има ЦСКА в действителност мощен тим ", продължи той.

" Не разбирам по какъв начин тъкмо ги пресметнаха. Всеки един клуб на равнището на ЦСКА би трябвало да има поредност в преследването на задачите. Трябва да има изясненост в политиката и постигането на задачите. Трябва да имаш ядро от мощни и перспективни български футболисти. Хубаво е да има и млади гении ", сподели още Червенков.
 Кирил Динчев продължава кариерата си в Славия?
Кирил Динчев продължава кариерата си в Славия?

Еддва през вчерашния ден той осведоми, че напуща ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР