Световната здравна организация (СЗО) съобщи в сайта си, че за

...
Световната здравна организация (СЗО) съобщи в сайта си, че за
Коментари Харесай

СЗО: 24 хиляди заразени за последното денонощие от новия коронавирус

Световната здравна организация (СЗО) заяви в уеб страницата си, че за последното денонощие е записала нови 24 247 случая на заразяване с новия ковид в света, както и нови 1061 смъртни случая, съобщи ТАСС.

С новите данни общият брой инфектирани в света доближава 234 073 души, от които 104 591 в Европа. Броят на смъртните случаи към този момент е 9840 души, от които в Европа са над половината - 4899, включително 816 през последните 24 часа.

Китай заяви за 41 нови случая на заразяване през последните 24 часа, всичките от пристигнали от чужбина хора, и нови седем смъртни случая, шест от които са в град Ухан, съобщи Асошиейтед прес.
С това инфектираните в Китай стават 81 008 души и 3255 умряли.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1742
Общо 71 740 души са оповестени за оздравели и са изписани от болница.

В Ухан към този момент трети ден не се оповестява за нови инфектирани измежду локалните поданици. Градът би трябвало да доближи 14 дни без нови заразявания, с цел да бъдат анулирани наложените му фрапантни ограничавания над пътуванията, отбелязва АП.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1742  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР