Светлана Маньович най-вероятно не ви говори абсолютно нищо като име.

...
Светлана Маньович най-вероятно не ви говори абсолютно нищо като име.
Коментари Харесай

Охолният живот на Светлана Миньович/Иванова – фаталната бизнес дама на Русия

Светлана Маньович най-вероятно не ви приказва безусловно нищо като име. Това е обикновено, за мнозина ще е следващата красива съветска русокоска, която е съумяла да откри вярната посока в живота си и се пробва да стигне до най-високите точки в съветския хайлайф.

Дамата стоеше дълго време надалеч от светлината на прожекторите, само че в един миг се оказва, че близо 10-12 години е била обект на хакерски офанзиви и екипът на Навални, както и доста други проверяващи публицисти откриват преписка, която демонстрира, че пирът по време на чума в действителност може да съществува. Светлана е известна с това, че има двама доста богати съпрузи, хубостта ѝ притегля верните хора, а през днешния ден някои издания в Русия я разказват като една от най-влиятелните хубавици на страната. Дамата умерено може да се бори с Кабаева по въздействие, само че дано стартираме през цялото време.

Светлана Маньович е известна като някогашната брачна половинка на Михаил Маньович – предприемач с съветски корени и израелски паспорт. Дамата приключва Международната академия по стопанска система и финанси. Живее в Москва и Тел Авив и при започване на 90-те години е касиер на компанията HGS. Именно там ще направи своя първи огромен удар – срещата с Михаил Маньович. Само след четири години двамата ще сключат брак и ще се опитат да пренебрегват обществената клевета, че Михаил е към 16 години по-възрастен от своята половинка, която в този миг е единствено на 22 години.

Подобни връзки не са изненада в Русия, а в този случай са известни на световно равнище. Подобно осъществяване може да е доказателство за младежите, че в случай че учат и са сполучливи в своята работа, могат да си разрешат всичко. Веднага след брака ще стане ясно, че Светлана също има хрумвания, а към този момент има и доста мощен спонсор – тя желае да отвори бутик за облекла. Първият подобен се ражда в хотел Метропол в Москва. Дизайнерските облекла са тъкмо това, което слага основата на нейната империя. Успява да притегли дизайнери като Версаче, Роберто кавали Ямамамото и доста други.

Бихте споделили, че това е изцяло задоволително за нея и скоро ще се появи вторият обичан – Тимур Иванов. Известен като заместник-министър на защитата и също по този начин притежател на ордена „ Герой на Луганската република “. Преди това е контрактор на разнообразни военни планове. Именно той разпределя наборът на бойците, тяхното настаняване и здравна помощ. Неговата история също не е толкоз розова, само че дано продължим с историята на Светлана.

Тя към този момент има две деца от Михаил, само че когато се среща с Тимур в едно от първокласните кафенета в Москва, романсът им стартира. По това време има информация, че Михаил към този момент не може да си разреши финансово такава брачна половинка. Самата Светлана постоянно казвала, че нейният обичан би трябвало доста добре да знае какво в действителност го е чакало, когато си взима по-млада брачна половинка. Нещо още по-забавно е, че самият Михаил е споделил на Тимур, че няма да успее да устоя финансово своята нова обичана. Това е реалност, а съдейки по нейните разноски, явно е, че за разлика от множеството рускини, тази жена няма пръсти, през които да харчи, тя е лишена от ръце.

Началото на връзката ѝ слага специфична опция за почивки през целия август на Френската ривиера. Светлана харчи над милион евро за наемането на първокласни вили и първокласни яхти. Сагата на тази дама е почтена за ефирен ефир. Нейният някогашен брачен партньор стартира да тренира, губи към 40 кг от тежестта си, тренира гневно и за малко време съумява да върне своята обичана, която обаче вижда посивелите коси и взема решение, че всичко ще остане в предишното. След 7 месеца се завръща назад при Тимур.

Историята на тази дама е почтена за сериал, само че дано обърнем внимание на разкритията, показани от екипа на Навални, които ясно акцентират по какъв начин тъкмо работят глобите за Светлана. На 17 март 2022 година до момента в който Мариупол е изравняван със земята, Светлана идва в Париж и посещава първокласната част на френската столица.

Една особена локация е бижутерски магазин, където притежател е Джул Артър Росентал, описван като модерният Фаберже. Цената на неговите произведения се мери в стотици хиляди до милиони евро, според от избора на клиента. Светлана е позната и посещава този магазин повече от един път. Впрочем би трябвало да знаем, че магазинът не е обозначен по никакъв метод, той просто не съществува на картата и клиентите могат да го посетят единствено с покана от създателя. Само няколко часа по-късно излиза наяве, че Светлана е хванала влака за Лондон, където живее синът ѝ. Прекарва още няколко часа и се връща назад в Париж за вечерта.

И тук проверяващите публицисти не схващат по какъв начин границите за всички руснаци са затворени, а Светлана прескача от една европейска столица до друга и то в границите на няколко часа. На идващият ден Светлана ще закупи облекла за към 8000 евро. В Париж живее дъщерята на Светлана, която се радва да я види и дружно да се отдадат на шопинг терапия.

Към придобивките в Европа, Светлана има Rolls-Royce кабрио за по-лесно придвижване във Франция. Странно е, че брачната половинка на заместник-министъра на защитата в Русия, има цялостната независимост да пътува и да се любува на охолния живот, до момента в който нейната татковина продължава да убива хиляди души дневно. Светлана е женена за индивида, който изготвя проектите за заличаване на Мариупол, нейните пътешествия се случват във време, когато нейният брачен партньор заличава цялостен град.

Самата Светлана е скандална, изключително откакто видим, че даже разводът ѝ се отразява от по-лъскавите списания в Русия. Тя е на първа страница, създателката на фешън бутици, магазин за облекла от екзотични естествени кожи и още доста други. Светското събитие, както споделят тамошните медии, съумява да раздели обществото на две – тим Светлана и тим Михаил. Тимур схваща от Михаил, че би трябвало да заплати минималната сума на месец от 50 хиляди $, с цел да може да устоя своята брачна половинка.

Единствено постът на Тимур съумява да обезпечи толкоз бляскав живот. След като нейната персонална преписка попада при проверяващите публицисти, към този момент е ясно, че двойката има грандиозни проекти за градежи на домове, документи за наемане на вили и яхти, разписки за закупуване на антики и бижута, сметки за най-различни празненства и още доста други фотоси от лъскавия живот на двамата. Човекът, който би трябвало да съблюдава модела на Путин – преклонен и борещ се за родината, на практика харчи със своята безработна брачна половинка (Светлана публично е притежател на магазини, само че не работи в тях), публично харчат милиони рубли.

Дъщеря ѝ споделя в обществените мрежи, че е живяла доста безпаричен живот в Сен Тропе и единствените играчки, които имала, били корковите тапи от шампанско, това е било доста мъчно детство. Наетата вила през август 2013 година коства 120 хиляди евро. За същият интервал е наета яхта за още 90 хиляди евро. Практиката стартира от 2010 до 2019 година Поне за толкоз има информация. Най-забавното е, че до момента в който посещават следващата първокласна вила за към 150 хиляди евро през 2015 година гостите заплащат спомагателни 2000 евро за прекарването на съветска телевизия.

На 15 август 2016 година Тимур чества своето покачване в министерството, както и рождения си ден, като заплаща към 5500 евро дневно за наемането на първокласна вила. През идната година наемат вила за 170 хиляди евро. Един месец в отмора им коства към 258 хиляди евро на почивка. В това няма нищо неприятно, само че е необичайно, че двамата имат доходи от тъкмо толкоз за година. Следователно някой би трябвало да изясни по какъв начин става тази завладяваща магия.

Нека продължим историята още малко, Светлана не обича да бъде скромна, през 2014 година закупува от модерния Фаберже обеци и пръстен за 104 хиляди евро. Купува облекла от подиума на Долче и Габана за още 153 хиляди евро – това са просто две рокли. През идната година закупува от подиума рокля за 63 хиляди евро, с която по-къно се снима в Instagram. Освен такива дребни разноски, дамата обича да прави събития за рождения си ден, през 2018 година ще го чества в Истанбул и за няколко дни и 50 госта ще заплати към 178 хиляди евро, като това не се включва към почивката във Франция.

В дома си закупува антични мебели за още 85 хиляди евро, търсени из целия свят. Допълнително се харчат към 24 хиляди евро за столове, златни фигури и още доста други. Логично е да прибавим парцели в разнообразни точки на Русия с охранителни стаи, паник стая и дребна войска за защита. Разходките в градовете се реализират благодарение на Rolls-Royce Ghost, поръчков Mercedes-Benz G-class с тунинг. И всичко това се случва благодарение на някои доста забавни стъпки. Повечето парцели са благосъстоятелност на компании, по-късно ще открием, че множеството яхти се наемат на името на бавачката в оня интервал. Изработени са най-различни схеми, с които да се крият всички съществени разноски.

Един от най-големите притежавани обекти е имение в Пранкратово с повърхност от 2900 квадратни метра. Самото село е налично бързо благодарение на лодка и хеликоптер, скоро се появява компания, която предлага бърза моторна лодка и против 21 хиляди рубли я обезпечава когато и да е на новите притежатели. Най-забавното е, че въпросната компания „ Волнски бряг “ употребява фотография на лодката, в която се вижда една доста известна русокоска на борда. С експлоадирането на войната, Светлана напуща Русия и живее във Франция.

Едва предходната година през октомври излиза наяве, че Тимур влиза в листа със глобените руснаци. Светлана не е включена и с цел да избегне огромната европейска секира, златното семейство бърза да се разведе още през юни. Никой не разяснява този развой, тъй като Русия е заета с водене на война. Малко след развода, Светлана ще върне остарялото си име – от Иванович на Маньович.

Италианската компания, която предлага яхти чартърен на Светлана, упорства да не се включва в листата със наказания, защото нейното наличие е от особена значимост освен за компанията, само че и за италианската стопанска система. Светлана е от тези съдбовни дами, които просто знаят по какъв начин да вземат най-хубавото от живота и го вършат. За нея няма наказания и няма проблеми, а дълбоките джобове прескачат всички типове наказания и ограничавания, както може да видите, самите компании се стремят да я запазят като клиент.

Обърнете внимание на фотосите и локациите, всичките са от персоналния профил на Светлана, който продължава да стои отключен и до през днешния ден. Охолният живот продължава да опонира на приходите, само че тактиката постоянно е една и съща, всичко е в офшорни компании.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР