Джовани Перниче и Anton du Beke преди това обсъдиха бъдещето

...
Джовани Перниче и Anton du Beke преди това обсъдиха бъдещето
Коментари Харесай

Неудобните коментари на Giovanni Pernice за туристическото шоу на Anton du Beke преди `axe`

Джовани Перниче и Anton du Beke преди този момент разискаха бъдещето на своето туристическо шоу, преди полемиката за Strictly Come Dancing да излезе отвън надзор.

Професионалният танцьор Джовани, на 33 години, е замесен в разногласия по отношение на неговия враждебен жанр на трениране в танцовото съревнование. В последния сериал той беше сдвоен с актрисата Аманда Абингтън, която напусна по-рано заради медицински аргументи. По-късно тя твърди, че е била диагностицирана с леко посттравматично стресово разстройство след престоя си в шоуто.

Съобщава се, че Аманда е споделила на другари, че счита, че Джовани е бил " абразивен " с нея, до момента в който тренира. Беше обявено също, че италианският рак е изправен пред правосъден иск от трима някогашни сътрудници на Strictly след обвинявания, до момента в който се споделя, че шефовете на BBC са почнали вътрешно следствие.

Джовани излезе с изказване, в което отхвърли всевъзможни догатки за „ корист или заплашително държание “. На фона на несъгласията той получи още...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР