Светлана Гущерова в момента се намира в болница, а причината

...
Светлана Гущерова в момента се намира в болница, а причината
Коментари Харесай

Пълен резил! "Богатата" Светлана Гущерова набутана в държавна болница, мъжът й отказва да плати и стотинка за здравето й

Светлана Гущерова сега се намира в болница, а повода към момента не е известна. Интересното обаче е, че рухна митът за огромната обич сред Християн Гущеров и Светлана Гущерова.

Тежащият към 150 кг. пишман предприемач е настанил дамата, която му роди три деца, в държавна болница. Християн отхвърля да заплати каквито и да е пари за лекуването на брачната половинка си, като даже не й е обезпечил ВИП стая, а тя би трябвало да лежи паралелно до доста други дами.

Всъщност сем. Гущерови очевидно е от стиснатите, тъй като и трите деца на Светла и Християн са родени в същата държавна болница. Иначе се хвалят със скъпарски почивки, а една болница не желаят или не могат да си платят.

Според някои клюки Християн не бил добре с парите, тъй като татко му се опитвал да го лимитира и да го учи на поминък. Синът му израсна като капризно петно, за което парите са даденост. И до през днешния ден не е ясно какво работи той и се смята, че татко му го храни.

Животът от време на време си прави жестоки смешки. Светлана се омъжи за Гущеров-младши поради парите, а в този момент те понижават. Накрая ще се окаже омъжена за един пълен шопар без пари, което е кошмарът на всяка " кифла " в наши дни.

Дали самият Християн не е вкарал жена си в болница с някой различен тупаник, не е ясно. Дори и да е по този начин, някогашната плеймейтка бързо ще елементарни, в случай че види огромната пачка.

Източник: Crimesbg.com



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР