Една годинка навърши синът на Иво Аръков и Габриела Николаева,

...
Една годинка навърши синът на Иво Аръков и Габриела Николаева,
Коментари Харесай

Разрив между Иво Аръков и Габриела: Тя показа това на първия рожден ден на сина им!

Една годинка навърши синът на Иво Аръков и Габриела Николаева, който двамата кръстиха Тео. Бебето беше кръстено на тъщата на артиста - Теодора и отпразнува първия си рожден ден със сладко празненство, приготвено от родителите му. Които, несъмнено, позираха дружно и щастливо на фотосите, само че нещо направи усещане на мнозина.

Първото е, че Габриела е мощно изменена и съвсем не можахме да я познаем, евентуално от къдравата коса, която й стои отлично. Не до такава степен превъзходен е фактът, че кой знае за какво, може би от кърменето, тя се е дала прошка с големия бюст, който й беше запазена марка, а в този момент е някак спихнал, което си проличава и под облеклата.

Не това обаче е значимото, а фактът, че Габи написа пост в профила си, в който поздрави сина си единствено от свое име. Тя приказва постоянно и само в първо лице при все, че детето е дете и на двамата с Аръков.

" Сърчице мое, цветущ да е първият ти рожден ден! Ти си ми най-големият подарък и всеки ден с теб е благополучие, смисъл, обич. Идеален си и ти благодаря за всичко. С цялото си сърце те обичам ", написа Николаева като и дума не обели за таткото.

Близки до тях обясниха, че фактически двамата не са в отлични връзки все още, тъй като Габи ревнувала доста от навика на Иво Аръков да се занася и да флиртува с непознати дами.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: парти Иво Аръков Габриела Николаева Иво Аръков и Габриела Николаева Тео
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР