СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Приятелят на син на виден

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Приятелят на син на виден
Коментари Харесай

Човек от Юта отказа предложение от $100 000, за да пътува до Конго на „охранителна работа“, която беше таен опит за преврат

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Приятелят на наследник на изтъкнат водач на конгоанската съпротива сподели, че е отказал шестцифрена сума оферират да пътуват до там от Съединени американски щати като част от защитата на фамилията в това, което се оказа несполучлив опит за прелом.

Марсел Маланга, 21-годишният наследник на ексцентричния водач на преврата Кристиан Маланга, беше арестуван от конгоанските сили в неделя сутринта, дружно с някогашен съученик от родния им град Уест Джордан, Юта, откакто татко му беше погубен при престрелка, до момента в който се съпротивляваше при арест. Неговият съотборник по футбол в гимназията, 21-годишният Тайлър Томпсън, беше един от другите двама американци, задържани след злощастна офанзива против президентския замък в Киншаса.

Шест души бяха убити и десетки задържани, в това число тримата американци, след тази офанзива и друга против резиденцията на непосредствен съдружник на президента Феликс Чисекеди, представителят на конгоанската войска, Бриг. Ген. Силвен Екенге, сподели.

Даниел Гонзалес, някогашен съотборник на двамата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР