Бившият водещ на Сделка или не Румен Луканов отдавна не

...
Бившият водещ на Сделка или не Румен Луканов отдавна не
Коментари Харесай

Женкарят Румен Луканов "овърша света", но одъртя и съпругата му го прибра!

Бившият водещ на " Сделка или не " Румен Луканов от дълго време не се е появявал в общественото пространство и това евентуално го убива. Знаем, че той не криеше какъв брой го блазни славата, от която години наред " намазваше " с разнообразни мадами в леглото.

Това, че е върл коцкар, не беше загадка за никого, а из столичните всемирски среди се носеха митове за похожденията му. Стига се до такава степен, че той се раздели със брачната половинка си и заживя с държанка, до момента в който не натири и нея и се подвизаваше самичък.

Явно с намаляването на известността му, понижа и ползата от страна на дамите към него и... гледай ти - изненада. Вчера Луканов и брачната половинка му бяха снимани дружно в огромна хранителна верига да си пазарят замразено пиле.

Двамата изглеждаха по този начин, все едно в никакъв случай не са се разделяли, обикаляха си умерено, бъбреха и след това се насочиха към дома си. Всичкото хубаво, само че консуматори недоумяват с кой ум жена му го е прибрала назад след всичко, което той й " изходи на главата ".

" Ей това са женкарите, ужасни са. Като одъртеят и към този момент никоя по-млада не ги желае, се сещат, че имат дами, при които може да се довлекат назад. Разбира се, на него му е идеално. Жалко за женичките, които са такива патки, че простят на дебилните си кръшкачи ", пишат в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Румен Луканов сделка или не хранителна верига замразено пиле женкар
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР