Светлана Гущерова сподели ретро снимка на своя съпруг Християн. Оказа

...
Светлана Гущерова сподели ретро снимка на своя съпруг Християн. Оказа
Коментари Харесай

Светлана разкри стара тайна на Гущеров

Светлана Гущерова показа ретро фотография на своя брачен партньор Християн. Оказа се, че като дете предприемачът е имал огромни абмиции, свързани с шоубизнеса и музиката, и се е изявявал във вокалната детска група " Бон-Бон ", написа plovdiv24.bg.

Това стана ясно откакто Светлана отговори на въпрос от почитателите си в обществените мрежи: " Наистина ли Хриси е пял в " Бон-Бон? ". Гущерова малко и ясно написа " Да " и добави детска фотография на дребния Християн.

В най-силните ѝ години, детската групировка постоянно имаше изяви по националната телевизия, в която и Християн Гущеров е гастролирал като реализатор.

По това време той посещавал и уроци по солфеж. В тийнейджърска възраст обаче Гущеров-младши обърнал тил на музиката и пеенето, защото вниманието му към този момент било ориентирано от напълно друга сфера и почнал да се приготвя да навлиза в бизнеса на татко си Добромир.

Именно около него обаче Хриси бил във вътрешността със протичащото се и в телевизионния шоубизнес. За прочут интервал от време някогашният народен представител от Българска социалистическа партия бил продуцент на хитовото предаване " Клуб НЛО ", което се излъчваше в интервала 1996 - 2004 година Малцина знаят, че доста от предаванията са били снимани в дневната на къщата на семейство Гущерови в Бояна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР