Свети Валентин наближава и неминуемо правим равносметка на любовния си

...
Свети Валентин наближава и неминуемо правим равносметка на любовния си
Коментари Харесай

4 зодии, които държат на брака

Свети Валентин наближава и неизбежно вършим равносметка на любовния си живот. Някои прекарват часове в измисляне на най-романтичната изненада за колегата си, до момента в който други, които към момента не са разкрили половинката си, се замислят какъв човек биха желали да имат до себе си, написа woman.bg. Особено към празника на влюбените. И в този дух взехме решение през днешния ден да ви споделим кои са зодиите, които копнеят за съществено обвързване и буйни последователи на брака. Дори и в тези смутни и несигурни времена. Те просто са основани за фамилен живот. Кои са и за какво им е толкоз значимо да имат брачна халка пръста, описваме в този материал.

Рак

Романтичната и сензитивна представителка на зодия Рак има потребност от човек до себе си, с цел да се усеща пълноценна. Тя не може да живее сама, значимо е за нея да се усеща в сигурност. Дамите, родени под този знак, не са влюбени в приключенията, както да вземем за пример Близнаците, които пък са от тези зодии, които бягат от брака като демон от тамян. Същевременно дамите от тази зодия не се задоволяват с какъвто и да било сътрудник, те се стремят към най-хубавото. Когато го намерят, нормално е за цялостен живот. Денят на сватбата за една жена Рак е доста значим и специфичен, тъй като тя сбъдва най-голямата си фантазия. В фамилния живот дамата Рак е грижовна, подкрепяща и дружелюбна.

Телец

Телците обичат да си слагат цели и да ги преследват. Оказва се, че за дамите от тази зодия бракът е съществена цел. Обикновено дамите, както и мъжете от същия зодиакален знак, гледат на живота си през призмата на брака – преди и след сватбата. Организираните представители на тази зодия желаят да се омъжат, с цел да имат човек до себе си, с който да възнамеряват бъдещето и да се посъветват в сложни мигове. В фамилните връзки дамата Телец е уравновесена, чувствена и вярна.

Скорпион

Скорпионът, също е от знаците, които почитат брачната институция. От ранна възраст представителите на тази зодия мечтаят да срещнат своя сродна душа. Когато това се случи, те нямат самообладание да чуят камбанния звън. Това е по този начин, тъй като Скорпионите одобряват отговорностите си по принцип съществено, и изключително тези, свързани със фамилията. Жените от тази зодия са ревностни, не са правилни и изпадат в гняв, в случай че нещата не се случват съгласно проекта им.

Везни

За Везните любовта е преди всичко. Те с неспокойствие чакат да срещнат индивида, с който да извървят житейския си път. За разлика от Скорпиона, те са правилни на своите половинки. Сериозни и постоянни, Везните не позволяват бракът им да бъде опустошен. Представителките на тази зодия избират еднообразната рутина пред мощните страсти и се държат настрани от завършения. Те обичат да поставят грижи за своите сътрудници и се стремят да устроят живота си комфортно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР