НЮ ЙОРК -- Служител на нюйоркската полиция стреля с пистолета

...
НЮ ЙОРК -- Служител на нюйоркската полиция стреля с пистолета
Коментари Харесай

Офицер от нюйоркската полиция стреля с пистолет, докато освобождаваше протестиращите от Хамилтън Хол в Колумбия, потвърждава офисът на прокуратурата

НЮ ЙОРК -- Служител на нюйоркската полиция стреля с револвера си в Хамилтън Хол по време на интервенция във вторник вечерта в Колумбийския университет, офиса на окръжния прокурор на Манхатън удостоверява.

Офисът на прокурора споделя, че учениците не са били в непосредствена непосредственост до стрелбата и че никой не е ранен. Инцидентът в този момент се преглежда от звеното за полицейска отчетност на службата.

В изказване, оповестено в четвъртък вечерта, NYPD сподели, че чиновник на звено за незабавна помощ е употребявал огнестрелно оръжие, оборудвано с фенерче, с цел да освети барикадирана зона и инцидентно създал един изстрел, който поразил рамка в близката стена. Полицията на Ню Йорк споделя, че неотложно е провела следствие и е открила, че това е инцидентно изхвърляне.

Президентът на Колумбия доктор Минуш Шафик се обади на полицията на Ню Йорк, с цел да помогне за освобождението на Хамилтън Хол, откакто протестиращите нахлуха в постройката късно вечерта в понеделник и отхвърлиха да изоставен всички ден вт...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР