САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Най-големият синдикат на учители в Калифорния

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Най-големият синдикат на учители в Калифорния
Коментари Харесай

Учителите критикуват предложението за бюджет на Newsom, казват, че то ще „опустоши финансирането на нашите училища“

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Най-големият профсъюз на учители в Калифорния в петък усили натиска върху губернатора Гавин Newsom, обявявайки обществена акция, ориентирана към блокиране на част от проекта му за балансиране на бюджета, тъй като съгласно тях това „ би провокирало безпорядък във финансирането на нашите учебни заведения “. $8,8 милиарда незабавни съкращения. Но президентът на Асоциацията на учителите в Калифорния Дейвид Голдбърг сподели, че в последна сметка това ще коства на регионите близо 12 милиарда $ в бъдеще.

Голдбърг сподели, че синдикатът, който съставлява 310 000 преподаватели в целия щат, ще пусне реклами в понеделник, с цел да „ увеличи осведомеността за тази противоконституционна маневра. Ако това не проработи, той сподели, че идващият съд може да бъде.

„ Няма да стоим и да позволим това да се случи “, сподели той по време на конференция. „ Когато имате очевидни нарушавания на Конституцията, постоянно прибягвате до правни средства за отбрана. Така че това несъмнено е един от инструментите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР