Все още преживяваме Претендентите - последният филм на Лука Гуаданино

...
Все още преживяваме Претендентите - последният филм на Лука Гуаданино
Коментари Харесай

Най-очакваните кинопремиерите през май 2024 г.

Все още претърпяваме " Претендентите " - последният филм на Лука Гуаданино със Зендая, който излезе преди седмица. Което не значи, че не сме подготвени да се позабавляваме с някои от кинозаглавията за май. Ето някои от тях.
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Претендентите " на Лука Гуаданино със Зендая

Тенис, секс и любовен триъгълник

" Карти на гибелта "

Започваме стремително с филм на ужасите. В този на Спенсър Коен и Анна Халберг група другари не помнят главното предписание за гледане на Таро в никакъв случай да не употребяват непозната колода, с което отприщват злокобна мощ. Картите са прокълнати и крият знамение, поради което приятелите ще се впуснат в безмилостна конкуренция с времето и настъпващия мрак. Участват Хариет Слейтър, Ейдън Брадли, Авантика, Джейкъб Баталон.

От 3 май

" Кралството на планетата на маймуните "

Поколения след ръководството на Цезар маймуните към този момент са доминантният тип, а хората са принудени да се спотайват и живеят като диваци. Появява се и първият крал на приматите - тиранин, подготвен да построи с цената на всичко империя. Младото шимпанзе Ноа е насила да стартира рисково странствуване, което ще предопредели бъдещето както на маймуните, по този начин и на хората.

От 10 май

" Никога не е просто секс "

Режисьорският филм на Саня Борисова наблюдава историите на четири дами: Мая е стопанка, отдадена на фамилията и дома си. Вики преди малко е приключила учебно заведение в недодялан град и преследва фантазиите си в столицата. Мадлен е актриса в търсене на същинската обич. Ира е богата наследница и авантюрист по душа. Четирите се оказват свързани с карма от предишното и изплащат общ грях.

От 10 май

" Звярът "

Френската звезда Леа Сейду и младата вяра Джордж Маккей играят двама влюбени, които се срещат още веднъж и още веднъж във времето и пространството - през 1904 година, 2014 година и 2044 година В близкото бъдеще, доминирано от изкуствения разсъдък, страстите са се трансформирали в опасност. Габриел взема решение да " пречисти " ДНК-то си в машина, която ще я върне към предходните й животи и ще я избави от мощни усеща. Тогава среща Луис и я превзема странното чувство, че го познава от цяла безкрайност.

От 10 май

" Измислени другари "

Бий е момиченце, което пробва да се оправи с компликациите в живота си, откакто претърпява тежко тестване. Докато се сблъсква с перипетиите на порастването, тя стартира да вижда всички мислени другари, забравени от към този момент станалите възрастни деца. Бий има концепция - какво ще стане, в случай че събере причудливите същества с техните основатели? Участват Джон Красински, Райън Рейнолдс, Стив Карел, Кейли Флеминг.

От 17 май

" Гарфийлд: Филмът "

Котаракът, който обича лазаня и ненавижда понеделниците, се впуска в ново премеждие. След като среща изгубения си татко - мършавия махленски котарак Вик, Гарфилд и осиновеният му брат кучето Оди са принудени да се откажат от капризния си живот и да се трансфорат в съучастници на Вик в един смешен и трогателен грабеж с ненадейно високи залози...

От 24 май

" Фюриоза: Сага за Лудия Макс "

Това е предисторията на жената-воин Фюриоза преди времената, в които среща Лудия Макс. Като дребна тя живее в Зеленото място на многото майки, само че е отвлечена от бандата мотористи на злия Дементус. Пътуването им през Пустошта ги води до Цитаделата и Безсмъртния Джо. Докато двамата тирани мерят силите си, Фюриоза ще премине през доста тествания, с цел да се трансформира във воина, прочут ни след това. С присъединяване на Аня Тейлър-Джой, Крис Хемсуърт, Лейчи Хълм, Нейтън Джоунс.

От 24 май

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР