Това шоу е много различно от всички формати, в които

...
Това шоу е много различно от всички формати, в които
Коментари Харесай

Невена Цонева-Направих го заради баща ми, който почина по време на предаването

Това шоу е доста друго от всички формати, в които съм взела участие, тъй като е загадъчно, прикрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че би трябвало да лъжеш.
Не можах да измамя най-близките си. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Невена Цонева, която бе в облика на Булката в предаването „ Маскираният артист “.

„ Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката към този момент ми е прякор, викат ми „ Булче “. Сраснах се с този костюм. Беше доста хубаво и това беше прекарване, а не просто присъединяване във формат за реклама “, сподели тя. Виктор Николаев и Лора Инджова попитаха дали Цонева желае да опише нещо за огромната загуба, която е претърпяла по време на риалитито.

Певицата погреба татко си, който умря от ковид.  На финала на шоуто, откакто маската на Булката падна, Маги Халваджиян си разреши да излезе на сцената и да разкрие детайлности по отношение на кошмара, през който е минала изпълнителката. Той й благодари за професионализма.  „ Не желая да разясня персоналния си живот. Ще кажа единствено, че този интервал ме научи за доста неща и ме построи тъкмо поради това. Аз се веселя, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и поради татко си “, съобщи Цонева.

„ Баща ми е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първият път, в който излязох на сцената, трябваше да изпея ария на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата ядосана, а татко ми доизпя песента “, описа тя.  „ Преди не се харесвах, бях пълничка, нямах самочувствие. Детето ми си има път, съзнателно не го демонстрирам в медийното пространство. Той ще реши ще става ли известен и с какво “, разкри певицата.  „ Много одобрявам Баба Яга. Още от началото бях уверена кой кой е. По-добре да не ме вкарват в детективския панел, доста съм добра, ще разкрия всички още в първия епизод “, безапелационна бе Цонева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР