Когато служебният премиер Димитър Главчев обяви при президента, че Евтим

...
Когато служебният премиер Димитър Главчев обяви при президента, че Евтим
Коментари Харесай

Евтим Милошев крие връзка с дъщерята на Гинка Станчева


Когато служебният министър председател Димитър Главчев разгласи при президента, че Евтим Милошев ще е новият министър на туризма, сценаристите на Слави се изкикотиха като ученички. Ясно е за какво! Бяха сътрудници дълги години. Милошев е измежду основателите на паметното предаване Ку-ку, работил е още в Каналето, Хъшове, за малко в Шоуто на Слави.

Дългият и служебният министър искрено не се обичат. Слави даже пусна лукав коментар по негов адрес: „ Лицето Евтим Милошев схваща от туризъм, тъй като несъмнено е екскурзиант “. Милошев отхвърля да има проблеми: „ Никога не сме се карали! “.

Днес той е измежду най-успешните тв продуценти, като под шапката на компанията му се появиха някои от най-гледаните сериали у нас като Откраднат живот, Дяволското гърло и предаваният сега Есента на демона. Продуцира и смешното шоу Комиците, написа Галерия.

Евтим е студент на 22 години, когато Мадлен Алгафари го хваща за ръчичка и го води в именитото шоу Ку-ку, което чупи рейтинги по Българска национална телевизия. Тогава израсналата във Враца красива психоложка е още единствено гадже с редактора на шоуто Нидал Алгафари.

Мадлен забелязала гения на младия геодезист в аматьорско осъществяване в студентски куклен спектакъл в Алма Матер. Милошев е първият вманиачен кореспондент в историята на бг малкия екран. Инженерът по обучение бързо се издига в артистичните среди и не работи по специалността нито ден.

Самобитното му възприятие за комизъм разсмива дамите до сълзи, а джентълменското му отношение подкосява коленете им. Милошев може да се похвали със забележителна любовна биография, като общото сред всичките му дами е, че до една са хубавици. С Рачков също са баджанаци. Милошев от години живее на фамилни начала с Христина Апостолова – някогашна на комика и майка на сина му Димитър Рачков – младши.

Евтим и Христина имат и общо дете – Петър. Продуцентът кръстил наследника на татко си и дребният носи и трите му имена – Петър Евтимов Милошев.

Евтим е делил обща жена и с боса Таки. Продуцентът имаше дълга връзка с някогашния топмодел Боряна Шехтова , която е дамата до Таки и майка на децата му. Боряна го напуща преди време точно поради престъпния воин.  

Малцина знаят, че продуцентът е имал връзка и с дъщерята на актрисата Гинка Станчева – Ермелина, която от години живее в Италия.

Евтим пази топли мемоари и от аферата си с журналистката от Българска национална телевизия Евгения Атанасова, позната от предаванията Панорама, Екип 4. Петя Григорова е измежду завоеванията му, която блестеше като синоптичка по Нова телевизия. Тя го направи зет с починалия към този момент предприемач Христо Сираков.

С настоящата си половинка Христина се срещат в Доминикана, до момента в който снимат един от сезоните на Сървайвър. Милошев е продуцент, а тя част от сценарния екип. Любовта им пламва бързо, като тогава Апостолова е към момента с Рачков. Няма драма обаче при раздялата, всички резервират положителни връзки. Рачков – младши и Петър порастват дружно, както прилича за братя.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР