Актьорът Иво Аръков отново е влюбен! Даже лудо влюбен. И

...
Актьорът Иво Аръков отново е влюбен! Даже лудо влюбен. И
Коментари Харесай

Иво Аръков се влюби до полуда в турска звезда: Бих умрял за нея

Актьорът Иво Аръков още веднъж е влюбен! Даже бясно влюбен. И то не в коя да е мацка, а в световноизвестна турска звезда, разбра HotArena.
„ Мелиса е дамата, за която бих починал. Невероятна е, неземна “. Така похвали колежката си Иво, който от известно време съвсем се е преселил в южната ни съседка.
Мелиса Памук е на 28 години и е една от най-големите очаквания на турското кино. Двамата с Аръков се срещат на фотосите на сериала „ Ирония на ориста “, в който нашенецът си партнира с турския Брад Пит – Къванч Тътлъту. От момента, в който Аръков и Мелиса се видели, те си пишат непрекъснато в интернет и тв водещият прескача често-често до Истанбул, с цел да се вижда със звездата. Освен актриса Мелиса е и модел, родена в Харлем, Холандия. През 2011 година е била Мис Турция, а у нас е по-известна с функциите си на Асу в сериала „ Черна обич “ и на Джемре в сериала „ Сблъсък “.

„ Не приказвам за персоналния си живот от доста време. Няма да го направя и в този момент “, безапелационен бе пред вестника Иво Аръков. Звездата на Би Ти Ви и шоуто „ Мармалад “ не е имал публично другарка от пет години, когато се раздели с Мика Стоичкова. От тогава щерката на футболната легенда Христо Стоичков се сгоди и роди момиченце на чужденец. Иво Аръков обаче по този начин и не откри нейна почтена заместница, отбелязва „ България Днес “.
Припомняме, че артистът Иво Аръков е наказан да заплати близо 35 000 лв. на своя някогашен съучастник Антон Данов. Решението е на Варненския областен съд и не предстои на обжалване. Дългът на звездата от сериала „ Фамилията “ и участник във „ ВИП Брадър “ към този момент е предаден на частен правосъден реализатор, който е наложил запор върху бъдещите му доходи. Точната сума, която се търси от него, е 34 023 лв..
Ищецът против Аръков е негов дълготраен другар, с който през 2013 година откриват взаимен мексикански ресторант в един от огромните столични молове. Начинанието на двамата ортаци обаче не потръгва и единствено след няколко месеца ресторанта, гръмко назван „ Ел торо мексикан грил “, банкрутира. Съдружниците се скарват и явно са почнали да се съдят.
Инфо: hotarena

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР