Светът на изкуството е разнообразен и необятен. От самото начало

...
Светът на изкуството е разнообразен и необятен. От самото начало
Коментари Харесай

Забавни минути с Роси: Микс медия арт или как да направите приказна картина у дома ВИДЕО

Светът на изкуството е разнороден и необхватен. От самото начало хората са се стремили да изразят себе си, своите вярвания и заобикалящия ги свят посредством способите на изкуството.

През 21-ви век всички форми на изкуство са открити и проучени. Това разрешава на актуалните актьори да изберат метод за основаване на своите творения. Но за доста изборът на един прийом се оказва ограничителен. Тогава се появява микс медията.

Микс медия арт е идея, която се развива през 20-ти век, когато артистите на постмодернизма стартират да обвързват обичайните изкуства - статуя и живопис.

Микс медия откриваме във всяка креативна работа, в която са употребявани повече от един тип материали (медия).

Днес тази идея се употребява както от експертите, по този начин и от феновете, които обичат да работят по планове като колаж, изработка на картички, дневници или книги.

Преди време Росица Кръстева потопи читателите ни в приказния свят на квилинга и канапа с няколко видео урока, с които сподели по какъв начин да изработим чудни неща напълно елементарно вкъщи.

Сега, както от jenata.blitz.bg ви обещахме, ще продължим със занимателните и увлекателни уроци на Росица Кръстева, които с изключение на с занимателен текст са съпроводени и с доста фотоси и видеа, които да ви дадат верните насоки в изработването на разнообразни неща за дома и за подарък на ваши близки.

В този урок ще видите по какъв начин може да извършите чудна картина и то вкъщи. Тя би завладяла безусловно всеки, подсигуряваме ви.

Уникалните творения на Роси може да видите и на нейния уебсайт www.rosiartidea.com .

Вижте по какъв начин да изработите приказна картина с помощта на микс медия арт на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР