Свенлив, целомъдрен, свръхчувствителен – тези определения не са особено ласкателни,

...
Свенлив, целомъдрен, свръхчувствителен – тези определения не са особено ласкателни,
Коментари Харесай

Чистите води са най-дълбоки: Срамежливите знаци на зодиака

Свенлив, непорочен, свръхчувствителен – тези избрания не са изключително ласкателни, само че такива хора постоянно са просто по-сериозни и дисциплинирани от другите. Най-добрият образец е Шарлот от „ Сексът и градът “. Смятат я за задръстена, тъй като е по-консервативна от приятелките си и копнее за романтика и семейство. Но търсенето на Принца от приказките не я възпира да спи с мъже.

Тихите, пардон, чистите води са най-дълбоки. Според зодиака Шарлот несъмнено би била Дева: същинска перфекционистка, която отдава огромно значение на етикета и благоприличието, непрекъснато наподобява малко напрегната и не умее да разпуска същински. Същото се отнася и за следните зодии:

Телец

Родените под този знак са хора на навика. В живота, както и в любовта, те отдават огромно значение на прочувствената и материалната сигурност. Тъй като Телецът обича да го глезят (за предпочитане с хубава храна и светлина на свещи) и насилствено напуща зоната си на комфорт, елементарно може да мине за задръстен. Би могло да се каже и иначе: Телецът изчаква умерено и индиферентно другите да се налудуват, след което влиза в действие…

Дева

На Девата й е мъчно да изключва за околния свят и да си почива. Това би означавало да изпусне юздите, а за перфекционист като нея това е еднакво на апокалипсис. Добре е Девата да знае, че който не приема нещата прекомерно съществено, изпитва по-голямо наслаждение от живота. Включително от разюздания полов живот.

Козирог

Козирозите са вглъбени, съществени и овладени персони, които рядко се поддават на спонтанни страсти. Затова близките ги считат за срамежливи и задръстени. Наистина, пристрастеността не е в природата на този знак. Но по тази причина пък на Козирога постоянно може да се разчита. И както се уверихме от героинята на Шарлот от „ Сексът и градът “, тихите води могат да бъдат доста дълбоки.

Водолей

Ако на Водолея се наложи да приказва за усеща, той се изчервява чак до корените на косата си. Същевременно този знак минава за изключително изобретателен и съобразителен. Често прекрачва границите на общоприетото и заразява близките с ентусиазма си. Но първо би трябвало да разчупите твърдата му черупка, тъй като: пред непознати Водолеят е по-скоро въздържан, заради което наподобява леден и дистанциран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР