Суеверията не подминават и известните личности. Най-различни ритуали за късмет

...
Суеверията не подминават и известните личности. Най-различни ритуали за късмет
Коментари Харесай

Най-суеверните известни личности

Суеверията не подминават и известните персони. Най-различни ритуали за шанс и срещу уроки имат международните и родни звезди. Колкото и известни да са и известните, имат терзания за ориста и шанса, даже в действителност много повече се тормозят да не би ориста да се обърне.

Цялата лъскавина и хубост могат да изчезнат доста бързо. За да не си „ играят ” с шанса, звездите се уповават на дребни или не толкоз дребни суеверия – носят гривни-талисман, пипат всичко в гримьорните си, плюят си на петите и други

Патрик Демпси е от звездите, които са суеверни. Това, на което той държи, е да има в дрешника си маратонки Пума. При това спортните обувки би трябвало да бъдат червени. Независимо какъв брой доста държи на своята фигура, Демпси в никакъв случай не правел утринен крос без тях.

 Никол Кидман

Като стана дума за червен цвят, не можем да не споменем и Тайгър Уудс, който постоянно носел алена тениска на шампионат, играещ се в неделя.

Друга международна звезда, която се е отдала на суеверията, е Парис Хилтън. Тя счита, че в случай че човек си пожелае нещо в 11:11 часа, желанието безусловно ще се сбъдне. Именно за това и не пропуща опция самата тя да си пожелае нещо. Относно шанса Парис счита, че се дължи на честото и почукване на дърво – прави го при всяка опция.

 Галена

Шантавите приумици на звездите не престават с Никол Кидман, съгласно която не трябва да се споделя, че си благополучен, с цел да не се извърнат нещата. По тази причина актрисата в никакъв случай не казвала, че се усеща щастлива. Не по-малко необичайно наподобява и суеверието на Лейди Гага – тя не прави секс за една нощ. Смята, че сходни мимолетни връзки ще „ откраднат ” гения й.

Други две доста надарени певици – Мадона и Бритни Спиърс, постоянно имат завързан червен конец на ръката си. Те считат, че това ги защищава от уроки. Дженифър Анистън пък постоянно стъпва в аероплан с десния крайник – съгласно нея това я пази от неприятното и даже й носи шанс.

Перлена огърлица смъква няколко години от лицето или най-малко в това има вяра Камерън Диас. Става дума за украшение, което е харизано от неин другар и което актрисата счита, че й отстранява някоя и друга гънка. Актьорът Крисчън Бейл е уверен, че неспазването на суеверия му носи шанс. Ако види черна котка пред себе си, ще премине на драго сърце.

Един от дребното родни гении, който е съумял да преодолее извършване на разнообразни ритуали, е Орлин Павлов. Чаровният реализатор е имал няколко неща, които е правил преди да излезе да пее на сцена, само че към този момент се усеща задоволително убеден и не ги прави.

Актрисата Нона Йотова постоянно си пее мантри на санскрит, с цел да има шанс на сцената. Фолкпевицата Галена има за амулет гривна, която й е подарък от близка другарка. Тя счита, че това украшение я пази от неприятни намерения, от неприятни хора и заболявания.

Не можем да не споменем и любимецът на доста дами Асен Блатечки. Той няма талисмани или ритуали, само че е твърдо уверен, че има хора, които носят неприятна сила. Неговото решение по въпроса е просто да не поддържа връзка с такива.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР