Сценарий за кабинет без Борисов изглежда рискован и малко вероятен.

...
Сценарий за кабинет без Борисов изглежда рискован и малко вероятен.
Коментари Харесай

Александър Маринов: Отиде ли си Борисов, отива си и ГЕРБ

Сценарий за кабинет без Борисов наподобява опасен и малко евентуален. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ проф. Александър Маринов, политолог и ръководител на Стратегическия съвет при президента Румен Радев. Той попита коя ще е тази мощ, която ще убеди премиера да се отдръпна.

„ Независимо от всички опити на някои членове на кабинета да настояват през днешния ден, че без Борисов земята стопира да се върти, явно в кабинета има хора, които мислят другояче. И освен в кабинета, само че и в други среди, които са свързани или партнират на ГЕРБ. Честно казано, сходна маневра първо е доста рискована, тъй като съгласно мен няма да удовлетвори протестиращите, и второ е доста рискована, тъй като ГЕРБ без Борисов в действителност няма стойност. Борисов е ГЕРБ и ГЕРБ и Борисов. Отиде ли си той, не виждам какво ще остане от партията. Тя доста бързо ще се разпадне, ще се разпарчетоса “, изясни той.

Според Александър Маринов по разбираеми аргументи ръководещите изпитват смут да слязат от властта. Той дефинира запъването от страна на Борисов като извънредно безразсъдно, като не изключи развръзката да се отсрочи даже до месец. Това държавно управление не е законно, съобщи обаче Маринов. Ако някой направи сериозен разбор на осъществяването на държавната стратегия ще види, че всички хвалби са едно смокиново листо на един огромен неуспех, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР