Странно, но факт. ЦСКА победи Лудогорец за първи път на

...
Странно, но факт. ЦСКА победи Лудогорец за първи път на
Коментари Харесай

ЦСКА разби Лудогорец. За първи път на Армията

Странно, само че факт. ЦСКА победи Лудогорец за първи път на " Армията " в турнирен мач. Това стана в 16-ия опит, след 11 равенства и 4 загуби.

Но за това пък - безапелационно! Червените завоюваха с 4:1, но да не се не помни, че Лудогорец към този момент си обезпечи следващата купа и мотивацията в тима падна. От друга страна, продължи отличната серия на треньора на алените Любослав Пенев против отбора от Разград.

Срещата стартира с минута безмълвие на терена и овации от трибуните в памет на легендата на ЦСКА и България Георги Димитров-Джеки, който умря в неделя.

ЦСКА започва по-концентрирано мача и в 4-ата минута откри резултата. Червените се възползваха от недобро разпространение на Са, който разреши дълъг пас да мине зад тила му и да бъде овладян от Варела, само че Терзиев затвори своя противник и почисти в корнер. Кери центрира от ъгловия удар, а Матей засече с глава на предната греда за 1:0.

В 18-ата минута и Лудогорец насочи първи изстрел по посока вратата на Бусато.

В 39-ата минута Кешерю овладя пред наказателното поле на доамкините, завъртя се на 180 градуса и стреля с левия крайник, а след лек рикошет в крайници на " червен " футболист топката излезе в корнер около лявата греда на Бусато.

Много прекрасен гол от въздуха на Бисмарк даде задатък от два гола за ЦСКА. Играта стана динамична, Лудогорец понижи на 2:1 в в 59-тна минута с гол на Сисиньо.

Слабата отбрана на първенците обаче пусна ново попадение.- прецизен за алените бе Кох в 62-та минута.

В идващите минути ЦСКА направи още две извънредно рискови контраатаки, които като по знамение не доведоха до нов гол, защото ударите на запасите Йомов и Енрике не откриха задачата.

Лудогорец приключи мача с 10 души, откакто Чибота получи червен картон в края.

Но кулминационна точка в края! ЦСКА получи заслужена дузпа и Кайседо вкара - 4:1!

.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР