Страхотен скандал се заформя в Англия между Нюкасъл Юнайтед и

...
Страхотен скандал се заформя в Англия между Нюкасъл Юнайтед и
Коментари Харесай

Заформя се страхотен скандал между Нюкасъл и Шефийлд У

Страхотен скандал се заформя в Англия сред Нюкасъл Юнайтед и Шефийлд Уензди. По-рано през днешния ден „ свраките” оповестиха назначението на новия си управител Стив Брус и целия му екип, който до няколко дни бе част от състава на Уензди.

Преди два дни експертът и неговите сътрудници попадаха оставки, само че по всичко проличава, че до този миг те не са признати от управлението на Шефийлд.

От клуба оповестиха, че са научили за назначението на Стив Брус от известието на Нюкасъл и заплашиха, че ще потърсят правата си по правосъден път.

„ Клубът е отчаян, че научава за назначението на някогашните чиновници на клуба Стив Брус, Стив Ангю и Стивън Клемънс от формалното изказване от страна на Нюкасъл. Независимо от обстоятелството, че чиновниците напуснаха позициите си в клуба в понеделник, към момента остават нерешени правни въпроси сред клуба, личния състав и Нюкасъл Юнайтед. В момента клубът обмисля позицията си и получава нужните правни препоръки. Клубът няма да прави повече мнения по темата”, написаха от Шефийлд Уензди в формалния си уебсайт.

Sheffield Wednesday have issued the following club statement #swfc
— Sheffield Wednesday (@swfc) July 17, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР