Страдащата от клаустрофобия Дупнишка мадона Сашка Васева и страдащата от

...
Страдащата от клаустрофобия Дупнишка мадона Сашка Васева и страдащата от
Коментари Харесай

Какво се случва с тях? Тризначките, Радо Прашката, хубавата Елизабет и други забравени риалити-звезди

Страдащата от клаустрофобия Дупнишка мадона Сашка Васева и страдащата от липса на мъжко внимание някогашна благоевградска снаха Мара Отварачката може би ще бъдат изгонени в понеделник от Къщата на „ ВИП Брадър “. Благоевградският модел Александра Богданска евентуално ще се събере още веднъж с обичания Даниел Петканов-Лудия кореспондент, а набеденият за двойник на Роналдо футболист Даниел Златков, който също е джумалия, е много допустимо да стигне до финала или да постави до лика на брачната половинка си, татуиран върху крайници му, различен женски облик, или пък…
Всъщност каквото и от това да се случи, след една година надали някой различен с изключение на най-близките им родственици ще си спомня, че четиримата са се подвизавали в актуалното следващо издание на „ Биг /или ВИП?/ Брадър “, играли са по свирката на Големия брат и са излагали на показ пред необятната публика душите си за единия хонорар, написа struma.bg.

Едва ли някой може да преброи какъв брой „ звезди “ от Югозападна България са минали през десетките тв формати, с които постоянно ни облъчват от главните тв канали. То човек в действителност мъчно може да изреди имената на шоутата, камо ли на участниците в тях. „ И аз го мога “, „ Като две капки вода “, „ Женени от пръв взор “, „ Пепеляшка “, „ Кошмари в кухнята “, „ Мистични истории “, „ Съдби на кръстопът “, „ България търси гений “, „ Х Фактор “, „ Пееш или лъжеш “, „ Денсинг старс “, „ Мюзик айдъл “, „ Фермата “, „ Истински истории “, „ Мастър началник “, „ Черешката на тортата “… – това са единствено част от продукциите, с които малките екрани си запълват вечерните часове и изпразват главите на феновете.

А за множеството от участниците в тях с цялостна мощ важи максимата „ 5 минути популярност, след това давност “. Освен в случай че не ги поканят в идващото шоу, та да качат славата си на 10 минути.
„ Биг Брадър “ като риалити шоу с най-дълга история – цели 13 години, сътвори цяла плеяда псевдозвезди, които към този момент надали някой помни. Сред тях няма по какъв начин да не отбележим „ звездното “ благоевградско трио Вяра, Надежда и Любов Станчеви, които освен участваха в един от първите сезони на така наречен „ Голям брат “, заимстван от именития разказ на Оруел „ 1984 “, само че и както цяла България заедно им се смееше, по този начин и девойките си завоюваха четвърт милион лева

Днес трите девойки са към този момент моми – на 10 септември навършиха по 32 година От парите им не е останало нищо. За малко те държаха дребна парфюмерия в благоевградския мол, само че доста скоро им мина ищахът да се вършат на бизнесдами и зарязаха бизнеса. Влязоха и в бизнеса с парцели в Сандански, където построиха жилищна кооперация, само че се предовериха на съдружника си и в последна сметка май нищо не завоюваха от крупното бизнес начинание. После почнаха да печелят дребни суми – било хонорар от публицисти, поискали да вършат с тях изявление, било солидно заплащане от продуцент на някое тв шоу, с цел да му вземат участие в предаването и „ да му вдигнат рейтинга “, било заем от лихвари. Най-голям триумф тризначките имаха с последната категория донори, само че пък колата, която си купиха с част от облагата от „ Биг Брадър “, я прибра техен заемодател, на който не можаха да се издължат. Сега г-ци Станчеви си живеят постарому – в общинското жилище в панелния кв. „ Еленово “, обещано преди време на майка им като жена, отглеждаща 5 деца. Те не учат, не работят, по през целия ден вършат тегели пешком до Бачиново и назад, и за многообразие от време на време вземат решение, че ще се бунтуват против нещо и че дори ще сезират за това премиера. Както и бизнесът, и политиката бързо им омръзна – за малко се бяха оповестили за членове на ГЕРБ, след което шумно оповестиха напускането си, от което най-озадачени бяха в самата партийна конструкция, където до последно не можаха да си спомнят по кое време тъкмо тризначките са им станали членове. В общия си профил във Facebook трите майтапчийски са се показали като възпитанички на Академията на Министерство на вътрешните работи в Симеоново и са оповестили за свое верую „ Самозащита от Корупция в нашата Красива РОДИНА “. Когато не се разхождат до Бачиново, пълнят профила си с мъдри мисли, заимствани от нета, или с нападки против правосъдната система, която все нещо прави против тях и им тъпче правата.

И друга паметна фигура от Югозапада се пръкна от всевиждащия „ Биг Брадър “. И както се пръкна, също толкоз незабавно изчезна от хоризонта. Радо Прашката, другояче по персонална карта Радослав Стоянов от Петрич, простодушно си бе признал в анкетната, че влиза в „ Big Brother “ „ поради шоуто и тръпката и извесноста по-късно “ /б.р. правописът е автентичен/.
По време на шоуто и след него разпасаният ексхибиционист, който самоуверено съчетаваше алена прашка с дамски токчета и стълб, към който да се увива, твърдеше ту, че заработва като теляк, ту се изживяваше като жиголо, ту че има другарка в София, която го устоя и дори му е отворила еротично масажно студио. Като го изхвърлиха от Къщата, Прашката реши, че е звезда от ненадмината големина, и сходно на тризначките нападна де що шоу му се изпречи пред очите.

Продуцентите на „ Къртицата “ го заплашиха, че ще издействат от съда ограничаваща заповед против него поради заплашителните СМС-и, които пращал на основния редактор Ники Николов. Чрез един от 8-те си профила във фейса Радо заплаши Маги Халваджиян с многозначителния пост „ Ще има убийства “. Маги не му се върза, само че не може да се каже същото за ДАНС и Министерство на вътрешните работи. После напористият петричанин се кандидатира за 100 000 лева от шоуто “Фермата”, само че и там го отрязаха. Докато се щураше по другите студия в опит да се намърда отново в някое шоу, Прашката поддържаше интереса към личността си с фиктивен собствен любовен романс с Евгени Минчев, изпразване на пикочния мехур пред столични нощни заведения и обяздване на пътен знак чисто гол. Даже открадна телефона на студентка, въпреки да не стана ясно дали това беше жертва още веднъж в името на имиджа, или опит да го продаде, с цел да хапне нещо.

Като видя, че няма да му се получи с ново тв присъединяване, Прашката смъкна гарда и стартира да се предлага на продуцентите и всевъзможни хора, свързани с малкия екран, за чистач – да им лъска къщите и градините, да им пазари, да им изхвърля боклуците. И това не го огря. Напъните на Радо да се допре още веднъж до телевизионната популярност се увенчаха с триумф единствено при състрадателния Влади Въргала, който го включи в масовка на кино лентата си „ Шменти шапки “. Там Прашката за пръв път в живота си се докосна до писменото слово – изигра ролята на вестникар.

Сега Радо е повече в София, в сравнение с в Петрич. Като се върне в родния си град, се хвали, че се препитава в столицата с разтривки и даже бил на път да смъкна столична дизайнерка – рутил я с СМС-и. От външния му тип не личало изключително да се е замогнал и да е влезнал в хай средите, само че най-малко към този момент не се снима по прашки и токчета, или в случай че го прави, не разгласява фотосите във Facebook.

Риалити героят от “Фермата” Мустафа Ликов го удари на политика. В родното му село Рибново настояват, че тя му е в кръвта. Заедно с двама самостоятелни кметове, трима самостоятелни общински съветници и един някогашен регионален шеф той стана основател на съдружие “Движение “Независимите”. Неправителствената организация бе основана преди изборите тази година от шепа изгонени от Движение за права и свободи в разнообразни интервали и както мистериозно бе учредена, също по този начин мистериозно изчезна от пъстрота политически небосвод на България. В Рибново са уверени обаче, че още преди идващите избори Мустафа ще се върне на село и ще се задейства. Засега той е в София, работи в строителна бригада и даже рибновалии настояват, че не къде да е, а строял някакво уголемение на Народното събрание.

Бившият герой и охранител Антон Агонцев от Дупница е и някогашен сървайвър. След риалитито се захвана крепко със строителство, което е главният му бизнес, само че и с билки и гъби, с цел да се подкрепя. Има си офис в Студентски град в София, към този момент съществено е прошарен, само че всеки ден продължава да тренира интензивно във фитнес залите и да поддържа форма. И ловува – доста и на всички места, безусловно е взел страха на всички глигани, щъкащи по родните баири. В началото той постоянно събираше на шумни сбирки другите участници от другите сезони на „ Сървайвър “ и мечтаеше да го поканят в ново издание, с цел да се реваншира за ненавременното му изпъждане от шоуто, само че от дълго време е спрял да се надява, че последното може да се случи.

За разлика от него, различен прочут сървайвър – Ахмед Шуганов от Якоруда, стигна финала и след него непосредствено се върна към остарялата си месторабота на фитнес инструктор. Той употребява оптимално славата си и премията от 25 000 лева, които влага в нов бизнес – дискотека в Разлог, където отвори и магазин за енергийни добавки и фитнес съоръжение. Навръх Коледа 2015 година обаче нощният клуб бе опожарен. Отскоро Ахмед е собственик на наргиле бар в Благоевград, само че пък откриването му съответства с един публичен спор за вредата от наргилетата и решението на страната да ограничи достъпа до тях на възпитаници, тъй че и тук нещата не са доста розови.

Елизабет Николова от Благоевград, миналогодишната участничка в MasterChef, стана на 25 години и сега е горда майка на двугодишно момиченце, красиво като нея самата. За присъединяване си в кулинарното шоу тя се върна от Милано, където живя 11 години. На Ботуша Елизабет беше модел, представяше облекла на международни марки, занимаваше се с лека атлетика, само че след предаването реши да остане в Благоевград и да се отдаде на пристрастеността си – кулинарията. Първоначално тя реши да стартира работа в ресторанта на „ Мол Ларго “ и даже имаха сделка със притежателя му Георги Тозев да поеме целия ресторант, само че изненадващо се отхвърли. Според слуховете хубавицата си е наела различен ресторант – в жк „ Еленово “, и към този момент рядко се мярка в центъра на града.

Едно прелестно изключение измежду риалити героите са участниците в музикалните излъчвания – може би тъй като там въпреки всичко ги е вкарал геният, а не жаждата за популярност. Благоевградските близнаци Мартин и Кристиян Пищолски, които се прочуха към присъединяване си в „ Пеещи фамилии “, са от дребното участници в тв излъчвания, останали незасегнати от суетата и мимолетната популярност, обезпечена от дребния екран. Момчетата се записаха студенти в ЮЗУ и постоянно обикалят света, правейки незабравими турнета и същински възторг с тъпаните си.

Не се промени и Русина Катърджиева. Финалистката от „ Мюзик айдъл 3 “ неотдавна стана майка на момченце и сега е в майчинство, само че след слизането от тв сцената тя не спря да работи, а това са поръчките й за времето, когато дребният Калоян поотрасне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР