Тази вечер хиляди изпълниха площад Македония в Благоевград, а поводът

...
</TD
>Тази вечер хиляди изпълниха площад Македония в Благоевград, а поводът
Коментари Харесай

Втори ден Благоевград празнува! Хиляди пяха с Молец

Тази вечер хиляди извършиха площад " Македония " в Благоевград, а мотивът бе празника на града и богата музикална стратегия, проведена от Община Благоевград, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

Концертната вечер стартира с младите гении от арт учебно заведение " Presto ", които зарадваха благоевградчани със своите осъществявания. 

Веднага след тях на сцената излязоха фолклорния дует Бисера и Лидия, които демонстрираха хубостта на българските национални песни, съчетани с електронна музика. 

Кулминацията в празничната вечер настъпи сега, в който пред хилядната аудитория се появиха Юли и Крис от нашумелия дует " Молец ". Пред благоевградчани те изпяха част от своите шлагери, измежду които " Еуфория ", " Цялото време ", " Бисер " и други. 

В продължение на към час публиката не спря да пее дружно със своите любимци, които от своя страна им благодариха за мощната поддръжка. 

Кметът на Община Благоевград също излезе на сцената, с цел да поздрави благоевградчани за днешния празник. Той предложения и членовете на екипа, провел тридневните празнувания на празника на Благоевград, с цел да им благодари за положените старания. 

Празничната стратегия в Благоевград продължава и на следващия ден с концерт на Ансамбъл " Пирин " и оркестъра и солистите на Камерна опера - Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР