Стойчо Младенов разбуни духовете в семейството на ЦСКА, след като

...
Стойчо Младенов разбуни духовете в семейството на ЦСКА, след като
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Аз съм отново сред свои

Стойчо Младенов разбуни духовете в фамилията на ЦСКА, откакто единствено няколко месеца след следващия си престой в ЦСКА-София реши да подпише с ЦСКА 1948. Едни го нарекоха „ изменник “, а други считат, че решението му е напълно разумно с оглед структурните промени на стадион „ Българска войска “ през миналите 5-6 години. Той обаче е безапелационен, че се намира сега на вярното място.

„ На точното място съм. Аз съм още веднъж измежду свои. Тук нямаме непознати хора. Вижте какви експерти работят в ЦСКА. Има поредност и развиване. Това е с помощта на цесекарската общественост тук. Всички милеят за клуба. Така беше едно време в ЦСКА. Онзи ЦСКА, който победи Ливърпул “, сподели „ Тройчо “ пред bTV.

Младенов стартира работа като действен шеф в 1948, само че към този момент на няколко пъти бе очебийно от съвсем всички в клуба, че няма да се меси в работата на Любослав Пенев. Двамата имаха своите спорове в предишното, само че в този момент наподобява са подготвени, с цел да проработят в синхрон в името на общото богатство.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР