Разходите за закупуване на жилище са достигнали исторически върхове в

...
Разходите за закупуване на жилище са достигнали исторически върхове в
Коментари Харесай

Федералното правителство може да направи повече за разходите за жилище, отколкото си мислите

Разходите за закупуване на жилище са достигнали исторически върхове в Съединени американски щати – междинната цена на жилище е 420 800 $, съгласно Федералната аварийна банка на Св. Луис — и жилищните и ипотечните разноски от ден на ден се трансформират в избирателен въпрос през ноември.

Купувачите на жилища през днешния ден се нуждаят от годишен приход от $114 000, с цел да си разрешат удобно характерен дом в Съединени американски щати, съгласно Redfin, съвсем двойно това, което е било належащо, с цел да си разрешат характерен дом през 2020 година Тази цифра е надалеч над междинния приход на домакинство за 2022 година от 74 580 $, съгласно Бюрото за броене на популацията.

По-високите месечни заплащания се дължат на по-високите цени на жилищата, както и на доста по-високите лихвени проценти. Ипотечните лихвени проценти, които паднаха до историческо дъно от 2,65% за 30-годишна закрепена ипотека през 2021 година, скочиха над 7%, по-високи от тези от 2001 година насам. Лихвените проценти се дефинират от самостоятелния Федерален запас и президента Джо Байдън насто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР