Главният изпълнителен директор на Голф асоциацията на Съединените щати Майк

...
Главният изпълнителен директор на Голф асоциацията на Съединените щати Майк
Коментари Харесай

Шефовете на голфа предлагат на голф звездите на LIV надежда за голям път след решението на USPGA, което отваря врати

Главният изпълнителен шеф на Голф асоциацията на Съединените щати Майк Уан не изключва образуването на пряк път, който би обезпечил на играчите на голф на LIV достъп до Откритото състезание на Съединени американски щати. Но той също не вижда безусловно потребност от това.

Голфърите, които сега играят в подкрепяната от Саудитска Арабия лига, към момента не могат да получат точки от Официалната международна голф класация (OWGR), което значи, че могат да играят единствено в четирите огромни шампионата посредством особено изключение от събитието уредници. Тъй като диалозите сред PGA Tour и Фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия - поддръжниците на LIV Golf - не престават да се проточват без забележим край, Whan призна, че може да се появи писта LIV за US Open, в случай че двете серии останат разграничени.

„ Ако ме попитахте преди година „ Какво ще бъде след три месеца? “, щях да ви отговоря решително. Със сигурност щях да сгреша “, сподели той пред Golfweek. „ Ако LIV остане като обособен индивид и резервира качес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР