Стилистите предлагат на жените да се отдалечат от комбинация от

...
Стилистите предлагат на жените да се отдалечат от комбинация от
Коментари Харесай

Какви обувки да носите с дънки: пет алтернативи на маратонки и кецови

Стилистите оферират на дамите да се отдалечат от композиция от дънки и маратонки. Можете да изглеждате стилно и съвременно, като облечете разнообразни дънки. Това ще сътвори нови, необикновени облици.

Сандали

С и без токчета, с дантели, клипси, сандали, това оферират стилистите за носене с дънки. Не се опасявайте от ярки акценти. Новият външен тип, който създадохте, ще отвори опцията да употребявате сандали, които стоят хубаво, без да намерите подобаващата рокля.

1. 

2. 

Mулета

Удобните летни обувки ще бъдат на върха на известността на този сезон. Ще наподобява ужасно с дънки с всякаква дължина. Мулетата с плоска подметка, ниски, високи или солидни токчета вървят добре с дълги дънки, подбрани в долната част и със съкратена версия, която разкрива нежни глезени.

3.

Предпочитанията за цвят са доста разнообразни, както и дизайнът.

4.

5.

Класически обувки

Нищо не украсява крайници на дамата и не я прави да върви толкоз елегантно като класическите обувки. Това е печеливша алтернатива за обувки с всеки жанр на облекло.

6.

Ще създадете жанр неповторим по грациозност и хубост.

7.

Цветът на такива обувки дава избран акцент: компактно прилепнали дънки наподобяват извънредно красиви с бежови балерини, което ви разрешава образно да удължите крайници, да го извършите по-тънък и по-привлекателен.

8.

Черните лакирани балерини съвършено се хармонират с тъмни високи дънки.

9.

Обувки без връзки

Обувки без връзки и клипси незабавно завоюваха сърцата на доста дами, които обичат състезателен жанр. Дебелата подметка придава на обувката избран размер, който не я прави по-тежка, не образно тромава, а повдига петата, образувайки походка.

10.

Ярките цветове на текстила ви разрешават да ги употребявате в сходство с настройката. Те са направени от деним и платно. Чехлите, направени от кожа, боядисани в сребристи или златисти цветове, съвършено допълват дънките на юношески празненства.

Горната част на велур наподобява много скъпа, макар простотата на модела.

Особено смели дами обличат тези обувки, украсени с четина. Такава, на пръв взор, неуместна композиция, вкарва оригиналност в стила.

Ботуши до глезена

 

Те се считаха за демисезонни обувки. Но, откакто затопли моделите от вътрешната страна, стилистите предлагат да ги носите в студения сезон. Обувките набират известност заради своята хубост и улеснение. Идеални за рокли, поли, панталони.

11.

Подобна композиция като ботуши до глезена с дънки основава ултрамодерна визия.

Цветовата скица е извънредно разнообразна. Дънките могат да устоят както на едноцветни сдържани, типичен цветове обувки, по този начин и на ярки модели. За да създадете обувки, използвайте кожа, велур, текстил.

12.

13.

Материалният дизайн е разнороден. Модна посока беше комбинацията от удължени дънки с модели, направени посредством подражаване на цветовете на хищници.

Само експериментирайки с предмети от дрешника, по съвет на стилисти, можете да откриете нов облик в себе си. Обувките, в композиция с дънки, допълнени от дясната горна част и подобаващ аксесоар, трансформират освен походката, само че и ви карат да увеличите личното си самочувствие.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР