Стефан Раденков и Калина Кузманова, познати като Жоро и Галя

...
Стефан Раденков и Калина Кузманова, познати като Жоро и Галя
Коментари Харесай

Калина Кузманова от „София ден и нощ“ стана гадже с колега

Стефан Раденков и Калина Кузманова, познати като Жоро и Галя от паметния сериал “София – денонощно ”, провокираха необикновен възторг с признанието си че са сътрудници освен на екрана.

В сериала те са една от най-любимите двойки, а техни близки споделят, че те са почнали да прекарват от ден на ден време дружно и отвън снимачната площадка.

Преди дни очарователната русокоска показа фотос със Стефан, на която двамата са прегърнати и наподобяват в действителност влюбени до ушите. " Дяволът и неговият ангел ", показа Калина в къс пост под фотографията. Припомняме, че единствено преди няколко месеца актрисата загатна на всички свои ухажори, че към този момент е заета: „ Да те разсънят с капучино, цветя и дарове...неописуемо...и хоп... денят ми към този момент е баснословен! Леле, май съм влюбена... “, само че тогава никой още не знаеше кой е избраникът на нейното сърце.

Калина и Стефан са третата двойка, чиято обич пламна отвън сериала. Митко и Стефания бяха първи, а след тях Симона и Асен ги последваха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР