Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доста критичен към

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доста критичен към
Коментари Харесай

Стойчо Младенов бесен: Това аристократично поведение накрая не е присъщо за ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много сериозен към футболистите си след 1:1 със Славия на стадион „ Българска армия”. „ Белите” съумяха да откраднат точката след гол в продължението на срещата.

„ Сами им дадохме точката, която завоюваха. Добър мач, имаше положения, пропусната дузпа. Но това аристократично държание най-после не е присъщо за ЦСКА. Трябваше да притискаме съперника до последната минута. В такива моменти би трябвало да имаме класата, с цел да решаваме срещите. 1:0 е доста нежен резултат и една обстановка като тази, ни взе трите точки. Ще имаме време да проучваме, с цел да си вземем поуките. В последните минути държанието ни не бе държание на тим, който търси победата”, коменитира Стойчо Младенов.

" Може би, фактът че бяхме с човек повече ни повлия. Твърде доста задържахме топката, прекомерно доста връщахме топката към Бусато, а това не трябваше да бъде нашето държание. Трябваше да продължим да нападаме и да вкараме гол.

Ние имахме благоприятни условия да вкараме втори, трети, четвърти, само че не се получи тъй като тази калса, която би трябвало да демонстрираме и концентрацията в завършващата фаза липсваше. Всички тези положения сътвориха усещането за тази аристокрация, която споделих. Имахме държание с едно ненужно самочувствие, което ще има покритие, когато пребиеш съперника, вкараш 2-3 гола и тогава към този момент показвай и демонстрирай самочувствие ", сподели още експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР