Лейбъристът Садик Хан постигна победа на изборите за кмет на

...
Лейбъристът Садик Хан постигна победа на изборите за кмет на
Коментари Харесай

Садик Хан печели трети мандат в Лондон, докато лейбъристите продължават да отчитат печалбите

Лейбъристът Садик Хан реализира победа на изборите за кмет на Лондон, спечелвайки исторически трети мандат на власт, защото партията на сър Кийр Стармър продължава да регистрира облаги в локалните избори.

Настоящият кмет господин Хан победи най-близкия си противник, кандидатката на консерваторите Сюзън Хол, в конкуренция, доминирана от рецензии против решението му да разшири зоната с ултра ниски излъчвания на Лондон.

Сър. Кийр даде знак, че е убеден в успеха на господин Хан, преди да стартират декларациите, до момента в който преброяваше кметските победи на своята партия в Ливърпул, Южен Йоркшир, Западен Йоркшир и в Голям Манчестър, където Анди Бърнам се върна на власт.

В ново предизвикателство към министър-председателя да свика избори, сър Кеир сподели: „ Четиринадесет години и, скърбя, не ме интересува коя политическа партия подкрепяте, в случай че оставите страната си в по-лошо положение, в сравнение с когато я заварихте 14 години по-късно не заслужавате да бъдете в държавното управление нито за момент повече. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР