Старши треньорът на ЦСКА- Саша Илич най-вероятно ще направи две

...
Старши треньорът на ЦСКА- Саша Илич най-вероятно ще направи две
Коментари Харесай

ЦСКА във формация 4-1-4-1, Назон повежда атаката?

Старши треньорът на ЦСКА- Саша Илич най-вероятно ще направи две промени в стартовата единайсеторка на отбора за днешното посещение на Македония ГП от Лигата на конференциите, написа " Тема Спорт ".

В съпоставяне с дуела против Локо (София) (1:1) на терена от първата минута надали ще забележим Калоян Кръстев и Християн Петров. Централният нападател разочарова с играта си в първите два мача от шампионата и като че ли проигра дадения му късмет. Поради тази причина Илич може би ще го остави на пейката, а съмненията са кой да започва от първата минута - Браян Морено или Дюкенс Назон. Дали това ще е колумбиецът, или хаитянинът, ще стане ясно в последния миг. Морено донесе равенството против железничарите преди няколко дни, а Назон към момента не се намира в оптимална форма поради късното си присъединение към тима.

Добрата вест за " алените " е, че пред завръщане в игра е нидерландският централен бранител Мено Кох, който към този момент е изцяло възобновен от травмата си. Очаква се той да размени младока Християн Петров и да си партнира в сърцето на защитата със сънародника си Матей. Защитното каре пред Густаво Бусато ще се добави с Де Нойер и Турицов. Наставникът на ЦСКА съвсем несъмнено още веднъж ще заложи като отбранителни халфове на Юга и Вион, а триото, което ще бъде натоварено със задачата да измисли всичко по-креативно и ексцентрично, ще е в състав Слави Шопов, Лазар Туфегджич и Гарсес.

" Червените " приготвят и различен вид на постройката и състава си, с който да започват. Отборът може да излезе в скица 4-1-4-1. Ако се избере този метод, то офанзивата ще бъде водена от Дюкенс Назон, зад него ще са Шопов и Туфегджич, а Гарсес и Морено ще нападат по фланговете.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР