Пари Сен Жермен планира да привлече 5-6 нови попълнения, с

...
Пари Сен Жермен планира да привлече 5-6 нови попълнения, с
Коментари Харесай

Луис Енрике призна: Няма как да заместим Мбапе

Пари Сен Жермен възнамерява да притегли 5-6 нови попълнения, с които да опита да компенсира напускането на звездата Килиан Мбапе, съобщи треньорът на парижани Луис Енрике.

Испанецът беше треньор на Мбапе през последната от седемте му години с ПСЖ, интервал, в който нападателят вкара рекордните 256 гола и оказа помощ на тима да завоюва 15 трофеи, в това число шест трофея от лигата.
 Мбапе: Tръгвам си с високо вдигната глава, ще разглася новия си клуб навреме
Мбапе: Tръгвам си с високо вдигната глава, ще разглася новия си клуб навреме

Ето детайлности

Енрике сподели, че предсезонната подготовка ще бъде основна за тима му в опита да оправдае упованията през идващия сезон, защото никой състезател не може да размени френския капитан, мощно свързван с прекосяване в испанския гранд Реал Мадрид.

" Имах щастието да упражнявам Килиан този сезон, беше сложен за него след седем години в клуб и всичко, което реализира, мъчно е да се сбогуваме ", сподели Енрике на конференцията след успеха над Лион с 2:1 във финала за Купата на Франция.

" Няма по какъв начин да заместим Мбапе, ще опитаме да компенсираме неналичието му с четири, пет или шест нови попълнения. Заместникът на Килиан ще бъде колективът, който дружно с почитателите и нашата упоритост ще се опита да завоюва всичко през идващия сезон ", сподели Енрике.

Най-голямото предизвикателство пред ПСЖ остава Шампионската лига, откакто удължиха чакането за първия си европейски трофей, макар големите вложения в тима след загубата им на полуфинал от Борусия Дортмунд по-рано този месец.

" Голямо предизвикателство за всеки състезател, който желае да пристигна, е, че ние желаеме да пишем история и този клуб ще завоюва Шампионската лига рано или късно, мъчно е, само че този тим ще го направи ", сподели Енрике.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР