Старши треньорът на Черно море и селекционер на българския национален

...
Старши треньорът на Черно море и селекционер на българския национален
Коментари Харесай

Илиан Илиев пред БНТ: Искаме да накараме хората отново да повярват в нас

Старши треньорът на Черно море и селекционер на българския народен тим по футбол Илиан Илиев показа в изявление за предаването " Арена спорт ", че се надява позитивизмът към националния тим да се завърне.

Според него " моряците " справедливо приключиха на втората позиция в класирането на Първа лига.

" Важно е, че имахме неизменност през годината. Имаме сигурност в клуба, успокоение да работим и мощен колектив. Почти всеки мач вкъщи пълним стадиона. Имахме и някои мачове с шанс, тъй като търсим успеха до дъно. Всеки мач е значим, без значение от съперника. Заслужаваме второто място с направеното през годините. Победихме по два пъти Лудогорец, Левски и ЦСКА, което не се случва на всеки тим ", показа той.

Наставникът призна, че има предпочитание да продължи да работи по едно и също време в Черно море и националния тим.

" Има диалози в тази тенденция с БФС и клуба. От Черно мое изрази предпочитание да остана. На лагера на националния тим дефинитивно ще се решат нещата. Положихме толкоз години труд, с цел да влезем в европейските шампионати. Това ни блазни да останем. Имаме предпочитание да продължим в Черно море. В Лигата на конференциите има съществени противници. Нека първо проведем подготовка. Доста от футболистите ни имат оферти. Важно е да се вземат 3-4 индивида, които най-малко да са на равнището на тези, които ще изоставен ", добави някогашният български национал.

Варненецът е безапелационен, че България би трябвало да се цели високо в Лигата на нациите.

" Искам да видя позитивизъм отвън-навътре. Видях цялостен негативизъм към целия тим. Нямаме загуба в последните четири мача, само че имаме единствено една победа. Искам футболистите да дадат максимума от себе си. Искаме да накараме хората още веднъж да повярват в нас. Още след жребия за Лигата на нациите говорихме за възможностите ни. Трябва да се борим да спечелим групата на нациите ", приключи някогашният полузащитник.

Можете да гледате цялото изявление във видеото .



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР