Старши треньорът на Шахтьор (Донецк) Пауло Фонсека и изпълнителният директор

...
Старши треньорът на Шахтьор (Донецк) Пауло Фонсека и изпълнителният директор
Коментари Харесай

В Донецк доволни от жребия

Старши треньорът на Шахтьор (Донецк) Пауло Фонсека и изпълнителният шеф Сергей Палкин споделиха задоволството си от жребия за 1/8-финала в Шампионската лига. Украинците се паднаха против италианския гранд Рома.

" Рома не е най-лошият вид, като се има поради, че можеше да ни се паднат Барселона, Пари Сен Жермен или Манчестър Юнайтед. За мен това е добър чоп. Веднъж към този момент отстранихме този противник на 1/8-финал през 2011 година, тъй че имаме положителни мемоари от срещите с него. Ако покажем най-хубавата си игра, имам вяра, че ще зарадваме нашите почитатели. Рома излезе като победител от група с Челси и Атлетико Мадрид, което приказва доста за тяхната класа. Освен това там има и доста класкни играчи като Един Джеко, Раджа Наинголан и Алисон, тъй че би трябвало да се подготвим добре за тези мачове ", съобщи Палкин.

" В този стадий на шампионата няма слаби тимове. От друга страна, няма по какъв начин да не отбележа, че се разминахме с тимове като Барселона и ПСЖ - против тях щеше да ни е надалеч по-трудно. Не считам, че и Рома е слаб противник, само че може би една концепция по-преодолим. За нас следва много дълга зимна пауза, само че имам вяра, че ще се подготвим по най-хубавия метод ", добави треньорът Фонсека.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР