Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще си тръгне

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще си тръгне
Коментари Харесай

Зидан напуска Реал Мадрид, дори и да спечели титлата

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще си тръгне от отбора след края на сезона. Французинът е взел това решение от много време, само че ще го разгласи публично след последния мач от акцията, оповестява TeleMadrid.

Зизу е изтощен от голямото напрежение, което съпътства поста. Дори Реал да победи с купата в Ла Лига, той няма да промени позицията си. 48-годишният експерт ще си вземе известна отмора, само че не е изключено и да застане отпред на Ювентус. " Бианконерите " вършат доста разочароващ сезон под управлението на Андреа Пирло, а Зидан не крие, че би желал един ден да води тима, в който стана международна звезда.

Това е втори интервал на някогашния халф като ментор на Реал Мадрид. Между 2016 и 2018 година той изведе кралския клуб до три следващи трофеи в Шампионската лига, а също така два пъти стана първенец на Испания.

Мястото на Зидан отпред на мадридския гранд съвсем несъмнено ще заеме Раул Гонсалес, който сега води дублиращия състав на " белите ". Друг от претендентите за поста е Масимилиано Алегри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР