Старши треньорът на не изглежда оптимист относно шансове на отбора

...
Старши треньорът на не изглежда оптимист относно шансове на отбора
Коментари Харесай

Роналд Куман: Титла? Нека да сме реалисти

Старши треньорът на не наподобява оптимист по отношение на шансове на тима да завоюва шампионата. “Блаугранас” са на 10 точки от лидера, който дори е с мач по-малко.

“Борим се за всеки трофей, само че би трябвало и да сме реалисти: Атлетико има огромно преимущество, показва се мощно, а и през тази седмица ще си почива. В същото време ние играем от 21:00 часа вечерта за купата, а след това ще се приберем през нощта. Не ни остава време да упражняваме някои избрани неща, тъй като дуелите са през три дни. И въпреки всичко ще се опитаме да сторим и невъзможното”, съобщи наставникът.

Утре каталунците гостуват на в среща от 1/8-финалите за Купата на на краля. Очаква се в този дуел да се завърне, който пропусна последните два дуела поради наказване. “Лео няма самообладание още веднъж да играе. Той е човек с нрав на победител, който се стреми към трофеите. Беше добре, че той съумя да си почине. Меси е спокоен и няма какво да го тормози. За да спечелим нещо, Меси би трябвало да е във форма”, добави Куман.

: " Leo is excited to play. He is the kind of player who wants to play in every match "

— FC Barcelona (@FCBarcelona)
и Атлетико към този момент отпаднаха от Купата на Испания, което прави Барса любимец в конкуренцията. “Този шампионат е най-късият път до завоюването на трофей, само че и останалите противници са мощни. Да се надяваме, че в сряда ще спечелим без продължения”, приключи нидерландецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР