Старши треньорът на Марек Дупница – Танчо Калпаков, коментира отпадането

...
Старши треньорът на Марек Дупница – Танчо Калпаков, коментира отпадането
Коментари Харесай

Калпаков: Имахме план за този мач и искахме победата

Старши треньорът на Марек Дупница – Танчо Калпаков, разяснява отпадането на отбора му от SESAME Купа на България след загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив.

" Мисля, че тимът игра на едно положително равнище. Искахме в действителност да победим Локомотив Пловдив и да продължим. Имахме нашите шансове. С времето се видя, че тимът ни падна физически, само че въпреки всичко момчетата стиснаха зъби и до последно търсиха успеха "

" Разликата е такава каквато ние си я направихме. Имахме проект за мача. Защитавахме се ловко. Използвахме своите шансове. Локомотив Пловдив не мисля, че ни надиграха през първото полувреме, не стигнаха до чисти положения. За мен това е един от най-хубавите тимове в Първа лига - играят нападателен футбол, и може да ни радва, че ненапълно успяхме да се противопоставим ", показа той.

" Последните 10-15 минути нямаше никаква тактическа дисциплинираност, тръгнахме най-много на предпочитание и страст. Искахме да зарадваме почитателите, само че не се получи. Годината не е свършила още, ще се борим във всички мачове. Този мач бе като един бонус, само че не го бяхме отписали. Трябва да си изиграем мачовете, да си държим равнището и да сме първи в групата. Тогава ще вършим към този момент разбори и сметки ", добави още треньорът.

" Доста старания ни костваше, хвърляхме доста сила. Най-вече умората ни изигра неприятна смешка. Локомотив Пловдив не ни изненада с нищо, само че най-малкото, те са по-добре готови физически. Има разлика сред Първа и трета лига. Отговорихме на експанзията, по този начин чисто футболно ", приключи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР