Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев похвали своите футболисти за

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев похвали своите футболисти за
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Можеше да стане още по-тежко за Аякс

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев похвали своите футболисти за представянето им в мача реванш, който бе

Българският ментор изрази задоволството си и от обстоятелството, че " орлите " са предиздвикали противника да бави времето, което даже е провокирало и освирквания от трибуните. Петев добави още и че тази победа ще донесе в допълнение самочувствие на българския първенец за идните борби.

" Благодаря за поздравленията. Неслучайно ви споделих, че можем да победим този гранд. Мисля, че изиграхме извънредно добър мач, изключително през втората част. Създадохме доста обстановки, можеше да стане още по-тежко за Аякс. Да накараш този международен гранд да бави топката и 60 хиляди да ги освиркват, значи сме били доста положителни. Във всеки един мач ние би трябвало да побеждаваме. Това ще ни стои като пример - щом сме победили Аякс, значи можем. Трябва във всеки мач да търсим това равнище и нямаме причина да не го вършим ", стартира треньорът на Лудогорец.

" Поздравих футболистите след мача. Казах им, че съм горделив с това, което направиха. Съжалявам много за първия мач. В първия мач допуснахме три гола за извънредно малко време и доста лековати. Това не ми хареса. Напълно обикновено е Аякс да ни победи и да ни в профил, само че не е обикновено да получаваме голове по този метод. Всичко е минало, ние сме си създали нашите разбори, а през днешния ден изглеждахме добре в отбрана. Добра победа, която съм сигурен, че ще ни даде самочувствие отсега нататък ", сигурен е експертът. Имахме две обстановки в края - на Тисера и на Рик. Мисля, че можеше да стане още по-интересно в края ", продължи той.

Наставникът на Лудогорец разяснява още и отсъствието от състава на капитана Кирил Десподов, както и по какъв начин се отразява и неналичието на други играчи от предишния сезон.

" Говорих преди мача с Десподов и той сподели, че не е на 100 %. Така действам аз, който не е изцяло подготвен, не играе. Какво ще се случи с неговото бъдеще, ще забележим ", сподели българският експерт.

" От предходната година липсват пет-шест играчи, които са били в тима. Важното за мен да се развиваме. Лудогорец е тим, който във всеки мач би трябвало да играе на максимума на опциите си и да изглеждаме като през днешния ден. Имахме малко време за отмора. Сега играчите я заслужиха и душевен имат потребност от отмора ", приключи Ивайло Петев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР