Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви преди дербито

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви преди дербито
Коментари Харесай

Тунчев: Очаквам да победим Ботев Пловдив

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев съобщи преди дербито против Ботев Пловдив, че чака воденият от него тим да изиграе един добър мач, в който да победи.

" Голям мач за Пловдив и за България. Очаквам да изиграем един добър мач, в който да победим. Надявам се да покажем играта, която показахме против Левски, изключително през второто полувреме “, показа Тунчев.

" Всяка една победа дава самочувствие. Хубаво е, че успяхме да създадем тези две победи. Надявам се, че момчетата са придобили малко убеденост и по-голямо успокоение. Със сигурност има напрежение преди самия мач, колкото и да си приказваме, в действителност е по този начин. Важна е мотивацията, всеки един от футболистите би трябвало да разбере какъв брой е значим този мач. Има я и другата прекаленост – прекомерно огромната мотивация “, добави наставникът на Локомотив Пловдив.

" Тези мачове са посочили, че не е значимо кой в какво моментно положение се намира. Важна е самата мотивация и настройката за самия мач. С оглед на мачовете, които играят и успехите, които реализират не е по никакъв начин изненадващо, че Ботев Пловдив е водач в шампионата. Ние виждам нашия си тим. Ние може би сами се изненадваме от моментното положение, в което се намираме. “

" Всички са здрави преди мача, което е най-важното. Наясно съм със стартовия състав. Имаме ненапълно едно-две съмнения за състава, само че мисля, че след тренировката ще сме на 100% сигурни. Не мога да кажа, че се познаваме толкоз добре. Ботев Пловдив има много нови футболисти. Ще забележим какво ще се получи. Изгледахме няколко мача на Ботев Пловдив и сме ги анализирали. Ще си запазя мощните и слабите страни на Ботев Пловдив. Ние сме ги споделили на играчите. Надявам се по най-хубавия метод да се възползваме “, сподели още Тунчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР