Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Без Левски няма шоу

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа упованията си за утрешния конфликт за Суперкупата против Лудогорец. Специалистът разгласи на конференция, че в този момент е моментът " сините " да прибавят още един трофей и чака шоу в дуела. Сблъъсъкът е на следващия ден от 20:00 часа на Националния стадион.

" За момента всичко върви обикновено, с изклюение на Ноа. Всички футболисти ще могат да вземат присъединяване в мача. Добър дуел, в който може да забележим футболен театър. Миналия сезон имахме динамични и хубави четири конфликта. Утре е миг да покажем добър футбол и да прибавим трофей във витрината на Левски. Наясно сме със силата на нашия съперник и сме наясно, че са хегемон, само че значимото е по какъв начин ще играем.
 Снимка 585923
Източник:

" Мисля, че и двата тима няма какво да изгубят. Спечелихме каквото трябваше през предишния сезон. Това е венец. Тимът, който би трябвало да завоюва е Левски, тъй като на нас ни липсва този трофей през последните години. Сундберг се трансформира в главен състезател в нашия тим. Важен състезател в линията на отбраната. До момента е играл устойчиво и сме нямали огромни забележки към него. С оглед на неналичието му, другите играчи могат да поемат отговорност. Имаме и други варианти, с цел да играем в скица с трима в отбрана ", добави още той.

" В българския футбол мъчно може някой да изненада другия. Познаваме се добре всички тимове и треньори. В предните четири мача търсехме някакъв метод, по който да спечелим. Успехът бе изменчив. Имахме и сполучливи мачове против Лудогорец - 2:2. Ще забележим на следващия ден кой по какъв начин ще се показа на терена. Когато си победил се споделя, че си намерил ваксата, само че аз не считам по този начин. И двата тима имаме искания да сме водещи и Левски към този момент е подобен. Искам да има фейърплей и да се получи добър мач. Смятам, че дузпите се оказаха несилна страна. Много 11-метрови наказателни удари пропуснахме и не мисля, че би трябвало да отделяме огромно внимание. ВИждам, че няма доста играчи, които да извършват дузпи. Имаме проблеми в тази тенденция и се надявам мачът да не стига до дузпи, тъй като не сме мощни в този съставен елемент. В Лудогорец изобилстват играчи на високо равнище. Искаме си постоянно да отличаваме българските - Десподов, Недялков, Делев, знам, че Янков няма да играе, а и Терзиев е там ", сподели треньорът на сините.
 Потвърдено: Титуляр на Левски навън за Суперкупата
Потвърдено: Титуляр на Левски навън за Суперкупата

Ноа Сонко е осъден

" Този дуел е очакван преди началото на сезона и тогава тимовете не са в положително кондиционно положение. Не би трябвало да има тъга на терена. Ако се стигне до дузпи, би трябвало да сме по-уверени. Лудогорец има повече убеденост, тъй като през последните години завоюваха доста титли, а ние единствено един. Младите би трябвало да порастват с успехите и загубите. При нас един от най-младите Марин Петков съумя да означи последните дузпи. Нищо не се знае. В момента нямам концепция кой ще бие дузпа. Ще вземам решение по време на мача. Може да се доверя и някой, който е пропуснал. Всеки тим има свои проблеми. Може да ги търсим на Лудогорец на терена, само че не и пред аудиторията ", съобщи Мъри.

" Левскарството би трябвало да го има в упоритостта да печелим. Тя би трябвало да е водеща. Има къде да наваксаме. Принципът при нас е да играем на максима на опциите ни, само че би трябвало да има и футболен разсъдък, с цел да сме конкурентно способни. Срещу Лудогорец са нужни цялост от качества, с цел да спечелиш ", добави още той.

" Разговарях със Сонко по въпроса и то в моя си звук. Винаги диря проблемите си в нас, само че Ноа даде опция на съдята да му покаже червен картон, макар че не видях удар. Съмнявам се, че имаше тенденциозен опит. Той се извини пред тима. Не съм аз индивида, който да дава оценки. Казах след мача, дай Боже по този начин да отсъждат съдиите. Нямам никакви искания към решението на рефера. Намираме се в радикално разнообразни финансови сътояния. Намериха се доста финансови средства, с помощта на почитателите, притежателите и спонсора на клуба. Не виждам компании към, които да не сме правилни. Но сме прекомерно надалеч, с цел да кажем, че Левски е избавен. Лудогорец е надалеч от това и в случай че съм на тяхно място ще се гордея, че продавам и закупувам играчи. В Левски си имаме проект, с който да изградим тим, който да не се срами да играе на терена. Футболистите би трябвало да получат заслужени похвали и цялото почитание, тъй като това единение и обич към тима нямаше да я има ", сподели треньорът на Левски.

" Левски е бизнес план. В клуба, откогато съм тук не е дошъл нито един лев или човек. Трябва да се гордеем, че привличаме финансови средства, което е огромно достижение, само че още сме надалеч от стабилността и скоро ще има прегрупиране на силите. Ще сме си заслужили приходите от Суперкупата, тъй като с нас има шоу. Шоу без Левски няма. Доволен съм от бизнес модела, че плащаме заплати и покриваме разноски. Пътят е сложен ", добави още той.

" Нашите футболисти и особено бразилците могат да играят против всеки съперник. Винаги желаеме да сме тима, който държи самодейността. Всеки ще опита да отбрани тактиките си на терена. Най-справедливо е мачът да се завоюва в постоянното време ", съобщи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР