Ако 5-звездният експириънс не е приоритет Без популярни локации за

...
Ако 5-звездният експириънс не е приоритет Без популярни локации за
Коментари Харесай

Четири лежерни дестинации за почивка в Европа

Ако 5-звездният опит не е приоритет
Без известни местоположения за Instagram постове или изискани заведения за хранене, само че с опция да се радвате на пространството, успокоение и даже да откриете малко изненади.

Популярните туристически дестинации в Европа не престават да бъдат извънредно пренаселени. Венеция към този момент има такса за туристи, запазването на отмора в Амстердам идва с въпросник за желани занимания. Канарските острови са малко по-радикални - те непосредствено посрещат туристите с графити, молещи ги да си отидат вкъщи.

С това изключително гостолюбие е предстоящо да има туристи, които избират различни дестинации и места без гидове с табели, редене за фотография на атракция и други. Ето някои места, които не са в полезрението на известната туристическа машина, само че се радват на посетители от целия свят:
Гръцките острови
Вече е ясно, че Санторини и Миконос са перлите на Гърция за към 2 милиона туристи, подготвили себе си за електронна музика и тайните на Дионисий. Легендите описват, че Миконос в никакъв случай не стопира празненството. Гръцките острови имат и по-лежерна страна. Един от желаните острови за цялостен релакс е Икария. Той е прочут и като пазителят на дълголетието.
 Снимка: Вера Александрова
Икария посреща посетители още напролет, температурите са задоволително високи, а плажовете остават диви и недокоснати от човешка ръка. Местните поданици се радват на изключително дългоденствие - един от трима съумява да чества своя 90-ти рожден ден. Тайната, най-малко съгласно дълголетниците, се крие в меню от прясна риба, зеленчуци, зърнени култури и козе мляко. И тъкмо такова може да опитате с идването си.
 Снимка: iStock by Getty Images Англия
Лондон сигурно ще продължи да бъде стопанин на туризма, както и доста други огромни градове, радващи се на история, добър футбол и именити кръчми. Сериозният поток от хора е и повода за неодобрение, тежък трафик, замърсяване и безспорното доказателство, че инфраструктурата не е готова за тежкия туристически авангард. Почитателите на диви пейзажи, успокоение и даже дивашко къмпингуване, могат умерено да се насочат към Северен Девън.

Той е доста по-изолиран от огромните градове, няма доста добър превоз или връзки като останалите местоположения, само че това го прави и още по-приятна и изкушаваща дестинация. Крайбрежните талази са принудени да отстъпват пред големите скали, които заемат цялата външна страна. Тук се крият девствени плажове, безкрайни гори и долини, както и места, където палатките са добре пристигнали. Северен Девън може да посрещне посетители и в първокласния и към този момент награждаван хотел Уотърсмийт, позициониран директно до бреговата линия. Северен Девън има и специфичен плаж за сърфисти - Уолакомбе. Препоръчваме неопреновите костюми за този спорт.
 Снимка: iStock by Getty Images Чехия
Вярвате или не, това е страната, в която минералната вода е по-скъпа от бирата. Прага е изключително хубав град и крие изненади за безусловно всеки авантюрист. Почитателите на мощна музика ще открият своето с един от най-големите клубове в Европа - Карлови Лазне. Паметникът на Зигмонд Фройд, прочут и като " Висящият човек ", може да бъде видян в остарелия град, както и редица подземни бункери с история и даже обиколка за по-сериозните търсачи на митове от Студената война. Единственият минус на Прага е, че ще се сблъскате с доста други фенове на история и бира. Същото различно преживяване може да бъде намерено и в Бърно. Дестинацията е заредена с бира, редица налични кафета и заведения за хранене, задоволително история и въздух. Домакините на града даже са удовлетворени, че всички избират Прага, а по-късно поправят грешката си. Няма да бъдете ощетени от дворци, история и изрисувани къщи.
 Снимка: iStock by Getty Images Албания
Добра опция на Хърватска и по-достъпни цени, това е мнението на множеството европейски туристи. Албания съчетава планински масиви и положителни плажове, въпреки и в идващите години да се предвижда по-сериозен растеж и внимание. Отдалечени села, горски пътеки и красиви скални обединения ще отворят въображението на всеки обожател на дивото. Посетителите споделят, че храната е била на високо равнище, домакините са гостоприемни, а спомените остават вечно. Албания е известна като столицата на Mercedes-Benz - традицията е сложена от Енвер Ходжа до наши дни, затова можем да приказваме и за разкош.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР