Старши треньорът на Левски Николай Костов беше доста емоционален след

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов беше доста емоционален след
Коментари Харесай

Николай Костов: Мен ме крепи играта, аз съм заложник на футбола

Старши треньорът на Левски Николай Костов беше много прочувствен след равенството 0:0 с Черно море на " Герена ".

Преди началото на мача и желаеха оставката на мажоритарния притежател Наско Сираков.

" Забавянето на срещата ще го оставя без коментар. Не съм аз индивидът, който да приказва по този въпрос. Имахме доста добър проект за тази игра. Не успяхме обаче да се оправим с добре проведената отбранителна игра на Черно море. Нашият проект беше да ги измамим, да ги оставим без топката, само че не успяхме да вкараме гол поради тяхната добра организация. Не съм по сметките и не желая да мисля за класиране в Европа. Нека забележим по какъв начин ще свърши мачът в сряда ", сподели Костов.

Равенството лиши " сините " и от теоретичните им очаквания да се борят за място в тройката, а присъединяване им в Европа следващата година минава през куп условности, най-важната от които е в сряда Лудогорец да победи Ботев Пловдив във финала за Купата на България.

" Играхме с четирима наши ученици в състава, не просто с четирима българи. Това са млади футболисти, те се въздействат от протичащото се по трибуните. Разочарован съм, че се иронизира моят футбол. Повечето водещи тимове вложиха в селекция, а ние инвестирахме в Национална агенция за приходите. Срещу нас имаше доста нападателни офанзиви още след загубата в Разград. За нас шампионатът е доста тежък поради всичко, което се случва около отбора. Решението ми да остана за тези четири мача беше подбудено от това, че не знам какво желае народът. Дали да си вървя, или да оставя отбора в решителните четири мача. Мен ме крепи играта. Аз съм неин пленник. Нашите играчи се оправят доста добре, макар че мнозина дефинираха сезона като неуспех. Виновникът е посочен, той си потегля ", приключи наставникът на Левски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР